Monday, May 16, 2011

:: Aleesya's Birthday Party.. ::

We really had fun at Aleesya's birthday bash yesterday... Happy 2nd birthday dear.. Punya la semangat nak berparty sampai kitorang orang yang 1st to arrived at Ash house =p.. Ngehehehe... *tolak family Enn & member ko yang bakar ayam tu ye.

So party nie brkonsepkan Sponge bob *sebab Aleesya tau character cartoon nie, dari kek sampai ke deco semua gambar cartoon tu. The food was superb... Ada mee hoon, ayam bakar, karipap, tit bits.. *aku suke la ayam bako tu.. Nasib baik ko tapaukan untuk aku.. ngahahah...

:: The backdrop ::

:: Sponge bob cake ::

:: Sponge bob cuppies ::

:: Balloons ::

:: Hiasan dinding ::

:: Awuhh chomelll nyer b'day gurl ::

Lepas makan, harus la upacara memotong kek =p..

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday to Ica
Happy Birthday to You



:: Pandai Aleesya tiup lilin... ::

:: Sofia la yang paling kuat skali nyanyi lagu b'day ::
*ok tipu =p... die pandai tepuk tangan je

:: Farisya tengah practice nyanyi lagu b'day ::
*next month b'day die pulak

Sofia bukan main seronok lagi time party nie. Ye la skali sekala dapat bersosial dengan member2 yang sebahasa "baby talk" die tu.. Hehehe.. Habis semua benda die nak usik. *mentang2 baru dapat kaki.

:: Sibuk nak tarik belon ::

:: Hmmm.. nak cucuk sapa ekk ?? ::

:: Berlari ke sana sini sampai comot ::

:: Lilit belon tu kat badan die ::

:: Kawan baru Sofia.. Nama die Man ::

Sebelum balik, haruslah bergambar dengan tuan rumah

:: Ina, Ashra & Me ::

:: Tuan rumah & birthday gurl ::

:: Ina, Fairuz & Farisya ::

:: My sweet family ::

:: TQ tuan rumah.. lain kali jemput kitorg lagi yer =p ::

Last but not least

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Belon.. belon.. sapa nak beli belon ::

5 comments:

ashra said...

hehe.thanks dear..
datang awal smpi akhir.

suka tul aku tgk sofea..good girl die smalam.ica lak mood swing2..hehe.

ayam die sedap la..aku tak nikmati masa majlis.nasib baik ada lebih seketul dua selepas aku bagi2 orang..huhu..da malam nak tido, makan,baru aku dapat rasa nikmatnya..cis!..hehe

irmafittaputri said...

happy birthday aleesya....sofia...belon 1

alyyani said...

hahaha... gmbr last tu, mmg excited betul tu. wow, spongebob di semua benda. kalau papa niadel tgk ni, dia yg teruja jugak :p happy 2nd bday aleesya! :)

ninieZUERYANNIE said...

hahahahahaha geram betol tgk sofia nih!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhhhh meriahhhh...bestnyerrrr...