Friday, May 6, 2011

:: Aktiviti di Batu Pahat ::

Cuti Labour Day haritu kitorang balik Batu Pahat.. So routine tiap2 pagi & petang, aku kena bawa Sofia jalan2 naik basikal keliling taman. Kalu tak die bising2 sambil tangan dok tunjuk2 beskal atuk die tu.. Adehh =p...

Behind the scene :

:: Kunci beskal atas meja ::

:: Mummy,"Kalau Sofia dapat amik kunci tu, mummy bawak pia jalan2" ::

:: Gigih anak aku nak try dapatkan kunci tu ::

:: Yaay dah dapat.. mummy jom naik beskal ::

:: Jom jalan-jalan ::

************************************************

So empat hari kitorang kat sana, 4-4 hari tu la aku kena carry die & pusing 5-10 kali taman tu... Time nak turun lak satu hal, mengamuk sebab tak puas.. Pastu aku terpaksa pass baton kat laki aku plak.. Ngehehe.. Sofia...Sofia..

:: Amik gambar dulu ::

:: Muka orang puas hati dapat jalan2 naik beskal ::

Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Dah macam YB plak Sofia nie ::

12 comments:

alyyani said...

alalala gmbr last tu mmg best. YB sofia melawat kawasan. so kalau balik mesti la site visit. hehehe... ok la tu, sama2 leh exercise. best gak sesekali dpt cycling ni kan :)

~n0rliza 0thman~ said...

comelnye sofia dok dlm bakul beskal tu =D. dah lama tak tengok basikal camtu.. nak2 kat bandor ni ha =D

FaRiHaH^THaLHa said...

sofea sgt chomel..:)

irmafittaputri said...

alalaaa comelnye..geram tgk

ashra said...

haha.comel je sofea.. =p
syiok dapat angin naik beskal..

kitaorang lak 3 beranak naik moto ayah en pusing kg..tak amik gambo la plak..

kak ijan said...

Salam Sofia comellll...
geramnye la auntie tengok sofia ni tau! especially gambar yg tengah lambai2 dlm raga beskal tu... eiii.. suruh mummy print and letak dlm frame ok. mesti cute sangat2 :)

azzamoro said...

hahaha.. so cute. nasib dia dok diam je dalam bakul tu. weh ko bp kt mane ek?

Iryani Noor said...

Alya:
hahah.. kn sgt mcm YB =p... sibuk melambai sana-sini... pastu dpt gak la mengeluarkan peluh...

********************************************

Liza:
kann... buatan jepun nih.. Sofia dok dlm tu muat2 je.. next time aku balik sini comfirm atuk die kena tuko bakul.. ngahahha...

**********************************************

Farihah;
tq yang =p..

**********************************************

Irma:
ngehehhe... anak ko pun chomel.. rambut kerinting tu yg aku geram sgt...

**********************************************

Ashra:

memang syiok.. bile die tak nk kuar dr bakul tu yg buat aku hangon.. kekek.. alal xder gambo ke.. rugi2.. next time ko balik kg, mintak la adik Enn amik kn... tak pon dis week kitorg p umah ko, nnt aku amik kn utk korg.. nak??

Iryani Noor said...

K.Ijan:
hehhehe will do kak... mmg tgh nk print & albumkan gambo2 die nie sebelum PC corrupt =p...

nad said...

ALAH COMELNYER.. rasa nak beli beskal gak lah.. nak bawak irfan jenjalan sbb x larat nak dokong.. =p

mamamarissa said...

OMG, sofia comel sgt bila dok dlm bakul tue...geram ok :D

nur easy said...

comel sungguh sofia ni..lagi2 duk dlm beskal. happy betul..;)