Thursday, April 21, 2011

:: Sabah, Kundasang Day 3 - Part 2 ::

Bersambung dari entry sebelum nie, lepas je balik dari Kundasang War Memorial, kitorang terus bersiap untuk check out. Tapi sebelum tu harus la bercam-whoring di sekitar hotel =p...





:: Kuci kuci kuci ku.. geli la tu ::

:: Dah start meragam ::

:: Another family portraiture ::



Kinabalu Park


:: Entrance to Kinabalu Park ::

:: @Timpohon View ::
*sejuk sgt tmpt ni

:: Mummy & daddy ::

Nie la another route untuk hikers naik ke puncak Mt Kinabalu

:: Timpohon Gate = tempat permulaan hiker utk ke puncak Kinabalu ::



:: Cak... ::

:: Daddy is trying to strangle Sofia ::


:: Senyum sampai senget2 mulut ::


:: Angin sepoi-sepoi meniup rambut Sofia yang tak berapa nak ada tu ::

Sebelum ke KK, sekali lagi kitorang singgah makan kat kaki bukit Mt Kinabalu nie. Haisyhh bile la nak datang sini lagi..

:: View dari kedai makan ::

:: Kaki bukit Mt Kinabalu ::

:: Tgk canner anak dara nie duduk.. ::

Bye-bye Kundasang..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Gaya anak dara dalam kete ::
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hello to Kota Kinabalu

Sampai je kat KK (around 4pm) terus check-in hotel. Kat sini kitorang stay at Imperial Boutec Hotel. Betul2 kat tengah bandar and attach dengan shopping complex. Rate semalam RM170 (gov rate). Btw, korang jangan confused antara Imperial Boutec dengan Imperial International. Walaupun bersebelahan tapi tak sama ye.. Yang Boutec tu 3 star, International 4 star tapi dua2 di bawah pengurusan yang sama.

:: Lobby ::

:: King size bed ::

:: TV ::

:: Whole view ::
:: Toilet ::

:: Water heater ::

Meh aku citer sikit pasal heater hotel nie. Mula2 time kitorang nak guna, jenuh gak la mengodek2 heater ni. Habis basah baju kitorang. Sebab nyer selalukan air keluar ikut pemegang tu kan, tapi yang nie special sket, die keluar dari tombol2 yang aku bulatkan pakai kaler merah dalam gambar tu.

:: Canggih tul heater nih ::

:: View dari bilik ::

:: View dari bilik ::

Lepas rehat, terus keluar berjalan @ Pasar Filipina

3 comments:

SwEeT^^SiMpLe said...

bestnyeeeee... =)

SwEeT^^SiMpLe said...

bestnyeeeee =)

ashra said...

terbaekk la,dear..hehe

lawa hotel tu kan..cam bes gambo2 ko ni haaa..

nak wat gath pun bes ni..tunggu anak2 besar2 la kan..kita tua sket pun tak pe.keke