Friday, April 22, 2011

:: Sabah, Kota Kinabalu Day 4 ::

So nie final entry aku untuk cuti-cuti di Sabah (Janji hokehh.. aku pon dah muak nak bercerita pasal Sabah.. miahahah)... Mesti korang dah boring nak baca blog aku.. Bile la nak abes.. Kekekke.. Sorii aku tak sempat nak cerita semua tmpt dlm satu entry la..

So sambungan dari entry sebelum nie, lepas kitorang berehat & mandi2, kitorang terus berjalan ke Pasar Filipino. Kat sana aku jadi rambang mata tengok barangan pearl ie brooch, bracelet, butang baju melayu. tu belum campur dengan key-chain.

The food

:: Ketam @RM15 ::

:: Sotong @RM12 ::

:: Ikan Putih @RM18 ::

:: Udang ::

:: Rumpai laut ::
*sedap weyhhh

:: Sofia pun berselere je makan ::

:: Dapat pau mummy alat mainan tu ::

Barangan @ Pasar Filipino

:: Pearl bracelet ::

:: Pearl bracelet ::

:: Fridge magnet ::

:: Brooch & bracelet ::

The next day, kitorang sempat berjalan sekitar bandar KK sebelum berlepas balik KL.







:: Bracelet untuk Sofia ::

@10.50am kitorang pun pulang ke KL =p

Bye-bye Sabah


:: Mula-mula sengih2 ::
*pastu start buat hal


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Reach LCCT @1.15pm



Lepas amik gambar nie, kena marah ngan stewardess...
Hahaha...
Mana la aku tau skrg tak leh amik gambo kat sini =p..
Halal je la ekk...

Aighttt tu je cerita cuti2 di Sabah..
Insya-Allah ada rezeki pasti kitorang ke sana lagi...
*Nak pegi pulau2 plak =p

5 comments:

ashra said...

hehe.giler best seafood ko.terliur tgk ketam tu,udang tu.hehe..abes ke korang makan?..hehe.so,overall..sure sgt puas hati kan pegi sabah..baloi2..kan.

eh..da tak le eh amik gambo kat situ.nasib baik aku pernah gak la amik gambo kenangan dgn kapal air asia..keke.

mummymer said...

hahaa, aku pun main belasah je dulu amik gambar.. anyway, geram nyer aku tengok ketam tu, kalau lah ade orang tolong kopekkan.. bahagia nyer.. haha

ibu emir@ mira

NurShahFamily said...

cam dap je makanan2 tu yani....
satu hal yg akak tahu pasal yani...

mmg pandai bercerita dlm berblog hehehehe...

seronok la sofia besday dpt gi jalan naik kapal tebang hikhikhik... anty ni dh tua pun lum merasa naik kapal tebang hahhahha

ninieZUERYANNIE said...

hahahaha, x blh luper.. kitorang g last year.. pas g pasar filipino tuh Qisya kena asthma, kan berasap2 sbb dorg bakar seafood kat ctu.. haihh, cuti2 kat hotel aje aku sudahnyer..

NurShahFamily said...

yani akak mintak 1 pic ye.. tuk n3 sok.. singgah tau