Tuesday, April 26, 2011

:: Lunch @ Garden Lifestyle Store & Cafe, Midvalley ::

Last Friday, aku lunch at Garden Lifestyle Store & Cafe, Midvalley dengan member2 ofis & adik aku. Cantik & romantic sangat tempat nie sampai aku terlupa nak snap gambar =p.. Korang leh reffer blog nie untuk tgk surrounding cafe tu.

What we ordered :

:: Ice lemon tea , spaghetti marinara & carbonara ::

:: Makan time ::

The food that we ordered nie tengah ada promotion. Korang leh tengok flayers kat bawah nie. Ape lagi cepat la pegi sana sebelum promotion ends. =p


Weekday Lunch Specials at Only RM15.90.
Valid at all Garden Lifestyle Store & Cafe,
Monday - Friday : 12pm - 3pm.

Choice of one main course and ice lemon tea / freshly brewed coffee.

Add on RM2 for soup of the day.

5 comments:

ashra said...

lawa giler kan.aku tgk cafe ni dari tingkat atas..tp blum la lagi gi mkn situ..

weh..ari jumaat?jeng jeng..masuk opis ontime tak?ekeke

Iryani Noor said...

Ashra:
wei wei I kan budak baik.. harus la on time.. kekekkekek... lg pun ari jumaat time lunch panjang.. dr kul 12.15pm to 2.45pm (2jam setengah tu)...
mmg cantik la tmpt nie.. jom p ramai2... =p

NurShahFamily said...

dapnyer... kan best kalau kita dekat kan.. setiap kali lunch umi join hahahaha... cz shah tak de nyer nak masuk tpt2 cam nie hikhik

ieda said...

ermm nampak sedap cabonara tuu .. dah lama x buat .. :)

alyyani said...

nmpk sedap sgt. nanti bole try! :D