Thursday, April 28, 2011

:: Jom Makan Ikan Kukus =p ::

2-3 hari nie badan rasa kurang sihat, tekak pula terasa perit, so dinner untuk malam semalam terasa nak makan yang stim-stim je. Nasib balik time balik rumah tadi , Abi dah keluarkan ikan siakap siap2 & letak dalam sinki dapur.. Confirm nak soh aku masak stim ikan siakap.. Heheh.. Sehati sejiwa gitu... So memandangkan ikan tu agak besar, memadai hanya 2 lauk sahaja untuk malam semalam..

:: Siakap masak stim ::

:: Kailan goreng ikan masin ::

Jemput makan =p

P/s: Am attending Kursus Pengwartaan Rezab Tanah for 2 days..
Very informative & lecturer die sgt best..

5 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

makan lagikkkk...aduiiii....familys nikh conpom suker makan2 besorrrr....nak join2...

ashra said...

hehe.lamo den tak mkn siakap masak sendiri.kitaorang ni,siakap buat time special occasion je..

so,jarang sekali la memasak ini ikan.....hehe

ninieZUERYANNIE said...

yani, aku sentiasa b'selera tgk lauk2 ko masak.. hmmmmmm.. adakah itu petanda ko kena buat makan2? wakakakakka! melampau x?

ieda said...

hhuhu sedapnyaaa ikan kukus tuu .. menyelerakan lahh :)

kailan grg tuu sedap gak ..

InaAchik said...

YUMMMMYYYYYYYYYYYYYYYYY~

kak, ina tag akak join contest!