Wednesday, April 27, 2011

:: Bile tak de selera, makan ape yang ada je ::

Start dari Khamis minggu lepas, kitorang satu rumah tak berapa sihat.. Sofia & Abi demam, so selera makan memang sangat kurang. So Abi mintak aku masak lite2 je..

Nie menu untuk hari Khamis

:: Daging goreng kunyit ::

:: Nasi goreng cina ::

:: Sup cendawan ::

:: Siap untuk dimakan ::

On hari Jummat aku masak sup macaroni je, hari Sabtu lak aku masak bubur nasi. Sebab nyer Abi sakit tekak and tak boleh makan pedas. Pastu selera pun tak de. Adehh sian die. Cepat sembuh ye Mok =p..

4 comments:

ashra said...

hehe.musim demam la kan..

tapi sedap tu ko masak..nak2 time demam.trus naik selera...

alyyani said...

alamak yani, tak lite pun. kalau lite mcm ni, heavy sure lg gempak menu dia. sofia demam eh? ni turn adel lak. byk mkn telan air pool doktor cakap :p

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

nyum...nyum...sup cendawan my peberet....

Iryani Noor said...

Ashra:
tu la.. aku nie dok seram sejuk je ni.. suara pon sengau...

haha pembangkit selera ekk =p..

**********************************************

Alyya:
ayo xder nyer menu yg heavy... tak berapa nk rajin.. hahaha...
alaa sian adel.. demam gak ekk.. biasa la musim la skrg... cpt sembuh ye adel...

*************************************************

Mya El Qayreena:
me too =p.. nak2 kalu letak cili api bnyk.. huhhh berasap =p