Thursday, March 24, 2011

:: Soup Anyone?? ::

:: Espresssoup Outlet ::

As we walk @Wangsa Walk last 2 week, we stumbled across this new outlet called Espressoup. Knowing Abi yang suka try new things, kitorg pun terus masuk outlet tu and order clam chowder soup for me and pasta for him... The soup was simply marvelous but the pasta was so-so.. It was a bit sour to my liking...
:: My clam chowder soup ::

:: Abi's pasta ::

:: Sofia pun nak soup gak ::

You can choose either having the soup with bread or without it. For me, I choose to have the soup only. Kurang sikit rasa muak bile hirup sup je. * Anyway if korang tak tau nak order flavour apa, boleh mintak test rasa soup tu sikit =p...

:: How to eat the soup with bread ::

On my 2nd visit with K.Uyun, both of us ordered chicken & cheese bite and we shared mushroom soup.. Nyummmm =p...

:: Chicken & Cheese ::

:: Mushroom soup ::

:: close up mushroom soup =p ::


5 comments:

Aini Nashrah said...

menyelerakan..!! Yummy!! Macam nak kene try je ni..:D

Nurshahfamily said...

nampak sedap yani hehehe.... kt jb tak de nie

ashra said...

bagusla korang...sgt rajin jalan2 cari makan.tgk korang,aku terliur apa korang makan.hehe.

probnye..
en suka la try macam2 yang baru kalu kuar jejalan..tp aku ni agak cerewet..aku takut tak sedap,nanti aku tak abes mkn,sian kat en.pastu aku rasa bersalah sendiri.wuuu..

ana said...

mak aih ikut protokol betul tu makan sup ngan roti camtu...tapi lg best celup kat sup. hehehehe

Iryani Noor said...

Aini:
harussss cube.. mmg sedap..

********************************************

K.Nur;
tak tau kt JB dh ade ke belum.. meh arr turun KL =p...

**********************************************

Ashra;
ehehehhehe.. tu la kengkadang terkena gak ngan makanan yg tak sedap.. ikut nasib nih.. tp kalu presentation cantik, automatic dlm kepala pikir "sedap tu".. hahahha.... try la soup nie.. aku comfirm ko suke...

***********************************************

Ana:
heheh.. roti tu tebal sgt.. kalu jenis nipis cam gardenia mebe sedap kot bile cicah ngan sup =p