Tuesday, March 8, 2011

:: Maafkan Ku ::

Pada kawan-kawan semua, aku nak minta maaf awal-awal especiall for those yang tinggal jauh dari KL and buat ibu-ibu mengandung, sebab
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebab...

program JALAN-JALAN CARI MAKAN KU sudah kembali =p...

Sorry ye aunty2 sekali... Sopia just nak share kat mana Sopia mamam ngan daddy & mumy.. Tak der niat nak buat aunty2 terliur =p

:: I want food... I want food ::

:: Nasi Lemak Malis, Danau Kota =p ::

:: Huhu.. Adek aku kalu makan, xpandang kiri kanan ::

:: Atuk, Wan & Pak Su makan Char Kuey Teow ::

Lepas nie lebih banyak entry makan-makan akan menyusul...
Hehehehe....

9 comments:

NM02 said...

maner lama menghilang

Iryani Noor said...

NM02:
hehehhe.. busy la.. xsmpt nk berblog/blogwalking pun... citer pasal menghilang ada kt entry sebelum nie yer....

ana said...

nasib baik tggl area KL, klu tak sure meleleh air liur setahun...huhuhuhu

isabelle said...

nasib baik i dah abis pantang..hehehe

ashra said...

hehe..sofea.
mana la tak bam bam kan..mummy daddy nye pun kejenye mamam je.hehe

btw,bes ek kat situ?..

Syafiza said...

yani...bg la direction skali...any landmark ke...heheh...

~n0rliza 0thman~ said...

perghh.. tension aku nengok.. gambo nasi lemak aje pun tapi dah terliur..
ko ni mmg sgt bagus dg food photog =D

Em's Family said...

busy is good.. tande occupied!!

Em's Family said...

gambar nasik lemak tu yang sedap tu.. kalau aku tak boleh punye nak tahan tahan