Tuesday, March 8, 2011

:: Konon-konon Busy Mengalahkan Menteri ::

The past 3 weeks aku sgt.. sgt.. sgt.. sgt.. busy... Minggu nie rasa OK sikit.. Actually aku berhutang banyak entry.. Nanti aku update satu2 yer... So kat bawah nie aku tuliskan kronologi ke'busy'an aku... *Bukan busy body hokehh =p

1st Week
16/2 - 18/2 : On Leave
--> Busy dengan preparation adek aku...
19/2 : Sha's nikah
20/2 : Sha's reception

2nd Week
21/2 3 : Meeting straight sampai petang
22/2 - 25/2 : Surat-menyurat + minit mesyuarat
26/2 : Z's reception

3rd Week
28/2 : Site Meeting @ Sg Muda
--> keluar rumah kul 5.30am.. Balik kul 10pm
1/3 : MC (demam woahhh.. *gile penat)
2/3 : Prepare for WCO
--> siapkan booth pameran till 8.00 pm
--> 11.30pm pegi office dengan Shah & hse mate die untuk print brochure.. Kul 2 pagi baru balik umah
3/3 : WCO --> mata mcm burung hantu tp terpaksa manis kan muka sebab Menteri NRE ade...
4/3 : Dok kat office diam2 sambil tersengguk2 depan PC..

Yeah tu la kronologi aku for the past 3 weeks...
Sangat letih & seriously need a break...

Hujung bulan nie ada kursus kat Ipoh plak
22/3 - 24/3 : Kursus MSMA @ Ipoh
25/3 - 28/3 : Bengkel SKT @ Ipoh/Kelantan

Huwaaaaa........

4 comments:

ninieZUERYANNIE said...

aduhh penat~~ penat.. br tgh pon dah penat, lom jd ko lagik.. xpe, u go superwoman!

MamaShiLa said...

aku membacanya pon rasa penat...sabor ye yani...mana tahu dpt anugerah perkhidmatan cemerlang tahun ni!!!

ashra said...

hehe.busy nyeee..cane nak wat BBQ ni? aku da balik ni.keke

Iryani Noor said...

Nini:
yeahhh chiok chiokk...

Shila:
wahh.. Amin.. tp ramai je lg yg rajin dr aku.. hehehhe

Ashra:
yoooo ko dh balik KL ekk.. jom jom wat BBQ... kena bitau kt ina nie... nk wat kt umah die kn??