Wednesday, March 16, 2011

:: Jom Kite Exercise ::

Ahad lepas, En Suami menunaikan janji untuk bawa aku & Sofia jalan @Taman Metropolitan, Kepong. Before this aku pernah tulis satu entry pasal taman nie kat SINI.

So pagi2 lepas subuh aku terus siap2 kan barang2 Sofia then terus headed ke Kepong. Reach there around 7.40am, orang pun dah start ramai. Mostly hujung minggu, parents akan bawa anak2 untuk main basikal/layang2 (selalunya waktu petang sebab angin lebih kuat time petang), jogging or picnic.

:: Muka sedih sebab kena kejut pagi2 ::


:: Tempat mainan budak2 ::

:: Geng2 basikal ::

Lama dah ke sini *sebenar nyer malas.. ngehehehe. Dalam entry lepas aku lebih banyak berjalan, tapi kali nie kitorang banyak lari-lari anak. It takes 30min gak la to complete one round.

Kitorang agak pelik gak kenapa around 8.30am tu ramai sangat orang. Rupanya ada KL International Dragon Boat Festival.


Pastu kitorang terus cari port yang best sikit untuk tengok game tu. Nasib baik Sofia ok je tak meragam. Ngeheheh...

:: Mula-mula isi minyak dulu ::

:: Yeah Sofia dah start panas ::

:: Smile Sofia.. awat garang sgt muka tu.. ::

:: And the game is on ::
*aku suke gile dengar derang bergendang.. ngehehe

:: Tempat berkumpul ::

:: Chomel je susun paddle mcm tu ::



:: Lari bang lari... ::

:: Team dari Filipino ::

Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Aku dapat jumpa Fabregas Jr


Kau ado??

=p

5 comments:

ashra said...

hehe.meriah gile taman ni.nasib baik aku nak gi jauh..

wah..sofea.makin sihat la ye pas exercise ni.rindu kamu..

Aini Nashrah said...

Yani..yani dah selim lahhh..dah nampak susut byk..tahniah!!

Iryani Noor said...

Ashra;
ha'ah mmg meriah.. ala sopia mana der exercise... duduk diam2 dlm stroller je.. ngeehehhe

************************************************

Aini:
ehehehe.. jgn tertipu... camera trick tuuuu.. =p

irmafittaputri said...

wah kalau laki aku tgk basikal tu gile die...fixie ..tgk style kt jepun..kat indon pon aku tgk ramai bbdk muda pakai.

Iryani Noor said...

Irma:
smart kn basikal tu.. tayar die gile halus... tp laki aku ckp, kalu pandai cari, ada je yg murah.. tp berat sikit la..