Thursday, March 31, 2011

:: Ice Room Bangi ::


Citer nie dah agak lama aku peram.. Eheheh terlupa lak ada gambar2 time makan kat Ice Room Bangi nie. Pengantin baru yang belanja, sbab kitorang tolong derang unpack barang kat rumah derang @ Putrajaya =p...

:: Pilih.. pilih.. ade orang nak belanja =p ::

:: Menu ice cream ::

:: Sabar ekk Sofia.. Satgi ice cream sampai ::

:: Ice cream yang diorder ::
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Close-up sikit

:: Fresh Strawberry Snow Ice ::
:: Blueberry Snow Ice ::

:: Passion Fruit Snow Ice ::

:: Tropical Mixed Fruit Snow Ice ::

:: Muka dah tak sabar nak ngappp ice cream ::

:: Layannnn.... aippp Sofia, ko makan pepper ke tu?? ::
*note the long spoon
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

So senang nak sharing2 bile sudu panjang mcm tu =p

:: Berlaga2 sudu time nak ambil ice cream =p ::

::Bukan main suke Sofia main dengan duit 50hengget tu ::

Harga untuk satu mangkuk ice cream kat sini within RM7.90 to RM9.90. Tapi dari segi rasa tak boleh kalahkan Tutti Frutti sebab walaupun kitorang ambil 4 flavour, tapi aku rasa macam semua rasa sama je.. Ngahahaha... Ke deria rasa aku yang tak betul?? Tapi apa pon seronok sebab dapat berhu-ha-hu-ha ngan adik2 =p.. Aku rasa kitorang yang paling havoc kat kedai tu kot.. Ngahahah.. *Oppssssss =p


Daaaaaa....

1 comment:

ashra said...

ice room?gile bes aku tgk eskrim..nak ajak en la..

hehe.owh..ya dk putrajaya eh.dekatnye dgn rumah aku.le jengah..chewah..kalu ko ada la..