Wednesday, March 9, 2011

:: Frozen Yogurt Best In Town ::

Aight nie cerita 2 minggu lepas... Time lepak2 ngan Abi sambil tengok Nona, ada la keluar cerita pasal kedai frozen yogurt nie.. Isk nampak best plak... So petang tu terus ajak Abi p mamam kat sana..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Apakah yang berjaya membuatkan Sofia tersenyum riang??

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Tutti Frutti @ Wangsa Link ::

Tutti Frutti nie was brought in by NAZA Group dengan berkonsepkan self service. Korang boleh pilih as many flavors as you want and price die RM5.30 per 100g

1st
Mula2 pilih ice cream yang korang suka

* kt sini ada 6 frozen yogurt flavors
.
.
.
.
.

2nd
Just add on their selection of toppings like fresh fruits, mocchi, chocolate chips, chestnuts, almonds or cookies
:: Fresh fruits ::

:: Choc chips, gummies, oreo, M&M ::
.
.
.
.
.

3rd
and you’re good to go!
:: Nyum nyumm ::
*org tamak memang makan banyak =p

:: Sofia nak makan sendiri okeh.. ::

Ape lagi try la =p...
BTW aku suke flavor strawberry.. Masam-masam manis gitiew.. Red velvet pun not bad gak.. =p


11 comments:

NM02 said...

eskim dia mahal ek, tapi sodap

aishah zaharin said...

akak suka pomegranate. yummy.

Syafiza said...

aku mmg teringin sgt tutti frutti ni...tp setiap kali terjumpa...mesti dh malam...takut nak makan mlm2 ni sbb x tahan sejuk...hihihi...
tgk gambo ko...sgt tempting!!!
harus aku cr, cuba n try!!! :)

~n0rliza 0thman~ said...

aku tak minat yogurt..tapi adakah frozen yogurt ni lain? sbb mmg tempting.. slurrpp..

ashra said...

aku kalu gi piramid slalu lalu depan kedai ni..ni da tgk ko nye gambo yang menyelerakan,ni nak kena masuk ni..opsss..skang tgh pantang ais lagi ni..

Lyna Shaari said...

bestnyeee tutti frutti

Yaya said...

aku pun suka tutti fruti..kat bukit jelutong ada kedai dia. 1st time mak aku beli combination dia sedap, tu yg aku cuba beli tu. suruh aqsa belikan. dia campur 4 flavour kot..rasa mcm asam jawa daaa..taktau rasa apa dia letak. he claimed choc+strawberry+ 2 other flavours..tp rasa bila dah bergaul tu mcm asam jawa...hahaha

Em's Family said...

ade dekat ngan rumah aku, tapi aku tak try lagi hehe

ninieZUERYANNIE said...

lately, budak2 ofc aku pon asek citer pasal tutti frutti nih, membuatkan aku yg skang kuat mkn rs nak sgt try.. insyaAllah, satu ari nnt..

MamaShiLa said...

so tempting!!!
nak pg jugakla...next yr duk sana nnt...cewah!!! lambat lagi next yr!!! hahaha....

Iryani Noor said...

NM02:
nasib baik sedap... kalu tak comfirm tak nk pegi lg.. ngehehe

K.Aishah:
hehhe harus ku cuba next time..

Ejeck:
mkn time mlm mmg tak best... cuba pegi time tengah hari terik... perghh masyuk beb...

Liza:
sedap beb... cuba jgn tak cuba.. rasa die lemak2 manis gitu..

Ashra:
aipp mummy.. ko kena pantang ais 100 hari =p..

Lyna:
kannn =p

Yaya:
sapa soh ko gaul smer flavor tu.. mmg la mcm asam jawa.. wakakakak...

Miera;
ajak laki ko mamam ujung minggu nih...

Nini;
ibu mengandung harus cuba =p..

Shila:
hahahha.... kan skrg slalu ulang alik turun kl?? singgal la kejap kedai nihh.. hehehhe