Wednesday, March 16, 2011

:: Cinnabon ::

Owh tidak...
Aku sudah terjebak dengan Cinnabon
Dymnnn...
This roti adalah sangat sinful
Nie gara2 ikut mak buyung beli roti nie @The Mall semalam
Die yang mengidam, aku pun terjebak skali..
*Double damn..


Korang tak terliur ke tengok roti nihh??
Sedap weyh...
Lagi2 plak bile korang makan, choc die mengalir keluar..
Ngahahahhaha.. *evil laugh


8 comments:

alyyani said...

yani, maccaroon pun tak try lagi ni dah keluar entry cinnabon. rasa mcm dudu kat ceruk tokkun je, tak tau update pasal food. :p

Anonymous said...

aku suka gak roti cinnabon, kzahrah jual kuih yg ajar aku mkn nih

ninieZUERYANNIE said...

urghh terliur sama..

azzamoro said...

i pun suke gile roti ni. alamak dah tengok pic kat sini, esok kene carik gak.

ashra said...

ishhh ko ni..terliur da aku ni.mana nak cari cinnabon memalam ni.sok baru nak ganti posa.hehe

ashra said...

btw,siapa mak buyung?ya eh?eheheh..bunting pelamin eh.
congrats! =p sofea nak dapat sepupu...

Iryani Noor said...

Alyya:
ngehehhe.. not to worry, kitorg baru je try mkn.. kire kite nie sama dok ceruk je.. akakaka...

*************************************************

Anon:
k.zahrah mana??? sedap kn =p...

*************************************************

Ninie:
alamak.. parah nie kalu ibu mengandung terliur.. sib baik jkr dekat je dgn the mall.. sat lagi boleh la p beli kt sana =p..

**************************************************

Azza:
aipp.. bukan u kate dlm masa 60 hari xleh mkn manis ke.. langgar pantang nihh =p..

***************************************************

Ashra:
ngahaha bkn Ya la.. akak opish aku.. ehehehe.. ko puasa x ari nih??

ashra said...

puasa beb!..tp makan roti n milo je sahur tadi.
aihhh..aku ni lembik sket kalu nak puasa straight.so,aku akan wat tiap isnin kamis je la..tatau la sempat tak.akhir bln 7 da puasa kan...