Tuesday, February 22, 2011

:: Mr & Mrs Zahirul ::

Alhamdulillah dengan sekali lafaz, my darling sister sah bergelar isteri kepada Mohd Zahirul Naqi pada 19 Februari 2011 di masjid Al-Hidayah Tmn Melawati =p... *fuhh kawen pon adek aku nih =p... Anyaway Zack nie was her high school sweetheart... But when she further her study in US, derang break sekejap.. Tapi orang kata kalau dah jodoh tak ke mana kan.. when she returned back to M'sia, derang sambung couple balik =p..

Anyway here's some piccas on that day





Just wanna wish both of you:

"Barakallahu lakuma, wa barak 'alaikuma wa jam'a bainakuma fil khair, wa razaqakuma zurriyatan tayyibatan tanfa'ul islam wal muslimin"

Maksudnya:
"Semoga Allah membarakahi kalian dan melimpahkan barakah kepada kalian, dan mengumpulkan kalian dalam kebaikan, serta mengurniakan kalian zuriat yg memberi manfaat kepada islam dan muslimin keseluruhannya"

Moga melonjakkan lagi amal dakwah kalian insyaAllah.
Juga beroleh mawaddah, sakinah wa rahmah dalam rumahtangga.
Ameen..

Sorry tengah banyak kerja nih...
Will update more later k..


12 comments:

InaAchik said...

cantiknya pengantin kakkkkkkkkkkkkkkkk...

selamat pengantin baru buat pengantin baru... :)

ashra said...

sama cantik sama padan..
selamat pengantin baru to both of them..
hehe.ala..tak puasnye tgk gambo.nanti da tak bz,upload eh.hehe

Iryani Noor said...

iena:
hehehe.. tq yang
..........................................................

ashra:
insya-Allah... paham2 je la, pas cuti lama, selambak keje atas meja.. waaaa... tensen....

gie-ah said...

cunnya adik kakk....selamat pgntin bru untuk diorng....:)

MaNCiS said...

wah...ini baru betul dah mcm wedding photographer...cun angle n editing...

Nozie Yusof said...

patut la zack menten single ms kat UTM, dia tunggu adik ko ropenyer..
sweet sangat! see you dis saturday yani!

ninieZUERYANNIE said...

cantek sgt!!

congrats to both pengantin..

Iryani Noor said...

Gie-ah:
tq yang =p..

****************************************************

Gee:
awuhh malu la..
biasa2 je =p..
bnyk gambo yg gegar la..

***************************************************

Nozie:
eheheh.. aku dgr2 ade dak pompuan iras2 adik aku nk kt Z time kt UTM dulu =p... betul ekk??
aightt c u dis sat =p

Nozie Yusof said...

haha..no komen yani. nnti zack sabo aku balik kalu aku btau.

ekekeke

=D

alyyani said...

gorgeous! mmg baka comey2 korang ni tu yg sofia super comey! congrats to the newlyweds. cepat2 bagi sofia sepupu :p

kak ijan said...

Wow.. so sweet la diorang ni. Selamat pengantin baru...semoga bahagia hingga ke akhir hayat... :)

~n0rliza 0thman~ said...

betulla cakap nozie tu..
aku pun cam pelik apesal zack cam maintain single aje.. rupe pun hensem gak hehe.. cuma selalu agak2 blur+asek kene buli ngan kami2 hehe..
.. rupenye setia tunggu adik ko..ok la berbaloi-baloi =D