Tuesday, January 11, 2011

:: White Room Photoshoot ::


Whoot.. whoott.... Kali ini Sofia kembali dengan gambar2 di white room studio =p.. Hehehe.. Actually aku temankan adik aku ke studio nie untuk ambil gambar for her bunting... *Sekarang nie pergi mana-mana reception mesti ada bunting kan?? Dah alang-alang ke sana, masukkan Sofia sekali =p

:: Nie bunting time aku kawen dulu =p ::

Nasib baik malam tu Sofia in a good mood.. Mula2 nak bergambar Sofia asyik buat muka ngantuk jer.. Lepas dah panas, baru la die start sengih.. So untuk Sofia aku sediakan 3 costume untuk die...
1. Cheongsam:: Ngantuk la tu ::
:: Tengok kiri kanan dulu ::

:: Yeah sudah start panas ::

:: Hello Leng Lui =p ::

2. Tutu

:: Check out my michelin arm ::
:: Owh I just lurve her cheeky face ::

:: Senyummm =p ::
:: Mummy pon nak inter frame gak =p ::

3. Dress


Drama Sebabak


:: Mula-mula usya dulu kertas tu ::
:: Tangan sudah mau mencapai ::

:: Yeah sudah masuk mulut ::

Family Potrait

:: Mwwuahhh.. kasi leper pipi die ::

BTW aku nyampah dengan baju kotak2 tu.. Nampak gemok soit.. Hahaha *mode: tak nak mengaku yang sememang nyer sudah semakin "gebu" =p

17 comments:

nurhareza said...

lawa nyer sofia.. xbley la tgk sofia ni.. mesti teringat kat hasya..

mamamarissa said...

comelnya :)

ninieZUERYANNIE said...

yani, aku vote utk gambo sofia pakai cheongsam, yg duduk tuh.. aduhhhh comel giler!!

Mrs. Eeza Herman said...

sofia nie fotogenik la..
tang sengeh dia tu y xtahan tu..

MamaShiLa said...

sememangnya tiga-tiga sgt comey!!!!

ninieZUERYANNIE said...

yani, sori.. aku cilok gambo sofia tau.. geram sungguh la kat budak tangan ketak2 nih..

Nurul Aini said...

comeynya sofia pakai cheongsam.. chinese look.. hehe

Nurul Aini said...

comeynya sofia pakai cheongsam..

alyyani said...

mmg suka sgt tgk semua gmbr2 ni. white room photo ni mmg terserlah semua. mana ada gemuk, ok je tu :)

Em's Family said...

Untung mase ni Sofea boleh cooperate, comel giler gambar2 anak ko ni.. lepas ni, kalau ade baby contest.. sila masuk okeh!!

irmafittaputri said...

wah comel nye sofia pakai tutu dress...geram tgk gebunye die... xsabar bb farrah nak pakai chengsam raya cine ni...nak kutip angpow..oit aku de baju cam ko tu beli kat voir...itu semua illusi optik der...ngeh

ashra said...

haha.comey siot krang bertiga..
haruslaaa aku gak amik gambo ni..kenangan sblm ber4.skang gak aku sms en.hehe..

Anonymous said...

sis...kt mne nk studio ni..?best nye..!!nk prg jgk...;)

:: noremy anak rahmat :: said...

comey akk sefamily tambah2 sekecik sofia...

NM02 said...

suker suker suker... cumel cumel cumel... ^_^

Yaya said...

haiyaaaa manyak chomel la ini leng liu...mak dia very the janet khoo...anak dia? sofia khoo...geram gambar cheongsam tu...kalau pakaikan wig dgn cheongsam tu mesti klaka kan..hehe..trial test..bagusla sofia, behave je. brp ek charge utk whiteroom ni? eh btw aku pun ada baju ko ni..kalau aku, ko n irma pakai dah jadi trio santan berlada! hehe..

ijan said...

Comel comel comellllll... geramnye tengok sofia tu... pipi dia tu rasa cam nk gigit je tau :D