Wednesday, January 5, 2011

:: K-rol's Reception ::

On 25 Disember 2010, aku attend wedding member UTM, Khairul a.k.a K-rol @Teluk Danga, JB. Pening juga nak cari rumah die sebab dulu time aku duduk JB, kawasan nie belum develop lagi. Lepas tu, ada pula construction kat simpang nak masuk kawasan rumah die . Kitorang ingat memang dah sesat la, nasib baik jumpa juga jalan.. Ngeheheh...

:: Daddy & Sofia bergambar depan arch pengantin ::
*notice headband Sofia?? selamat dipakai selama 15min sahaja sebelum dikoyakkan.. haihhhh

:: Pok amai-amai belalang kupu-kupu =p ::

Kitorang sampai 30minit awal dari parents aku. Actually ayah aku dengan ayah K-rol nie classmate masa zaman Uni dulu. Sama-sama study kat UTM cuma waktu buat degree, ayah K-rol dapat further study kt UK.

:: Ketibaan parents aku & adik2 ku ::

:: setting meja makan beradab ::

The food was superb, love the theme colour, merah gold. Pastu siap ada group zapin, *makcik2 yg menari okeh, bukan budak2 kecil =p.

:: Aiii parahh... dah start makan nasi minyak ekk ::

:: Cubaan pertama Sofia buat peace ::

:: Cubaan ke dua Sofia buat peace =p ::

:: Atuk dengan Sofia ::

:: Pak Su pon nak gak bergambar ngan Sofia ::

Anyway, K-rol sekarang masih study kat UK.. Insya-Allah by end of this year dia akan pulang membawa tittle Dr =p.. Wishing you all the best beb..

:: Bersama pengantin baru ::


:: En Suami memberikan tips tah hape2 pada pengantib baru =p ::

:: Sofia yang dah start nak meragam ::

:: Uncle Kam nak panggil member2 lain la tu ::

16 comments:

NM02 said...

awakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
krol tu kazen kiteeeeeeee

mak dia kakak ayah kite.. oh keciknya dunia!!!!!!

Iryani Noor said...

NM:
laaaa yekee?? hehhehe betul la mmg kecik je dunia nie.. aritu awak pegi tak wedding die???

NM02 said...

pegi le.. kami sekeluarga pegi dari ari jumaat balik ahad. mak kita orang kuat majlis tu. ahakss.

kami mmg rapat ngan family kerol sebab uncle and untie [mak ayah kerol] paling close ngan kami.

nnt kita masukkan gmbr wed dia dalam blog kite eh...

:: noremy anak rahmat :: said...

family mummy sofia kacukan ker?like mix chiness...mata sepet & kulit cerah...

Iryani Noor said...

NM02:
owh ade ekk aritu.. tak perasan.. kitorg smpi agak lewat, dlm kul 2.30pm mcm tu... nnt up bnyk2 ekk gambo derang =p..

***********************************************

Noremy;
ya betulll.. mak akak ada darah cina.. tu yg kitorg smer mata sepet =p

ninieZUERYANNIE said...

congrats krol.. wahh dah berjambang skang nih.. penat belajo agaknye.. bestnye.. tgh wat phd ek.. best.. best..

ashra said...

hehe.comelnye kecik je bini krol eh?da berjambang da krul duk UK.hehe..

emmm..cam bes je gossip2 ni.nti story mory lagi kat melaka eh.hehehehehe

ashra said...

err..btw,muka bini krol da ala2 adik2 ko la.hehe

isabelle said...

meriahnyaaa..
lagi umphh sbb kualiti gmbr superb

screamingmommy said...

salam Iryani:) soon sofia expert buat peace sign bila posing, just like anak2 I pantang suruh posing tangan mesti Peace:)

Hamlyn said...

Ash: Haa..tgk tu..blom apa2 dah nak bergossip kat Melaka pasal ni..Haha!

Yani: Aku ingat Doktor Padilah Kemensah tadi..siap ada jambang..haha! Elok la kawen..Yaya pun dah anak sorang..

Lady of Leisure said...

hehe wah dah pandai buat peace hehe comell

NM02 said...

area up town tu je... dekat ngan sekolah. ooo... malis kat platinum walk tu ye... tempat hari2 saya lalu lalang.. hikhikhik

NM02 said...

sila ke blog saya ye...

MY HEART said...

alololo comelnyer sofia....

rasa nak geget.... ^_^


salam kenal....

Iryani Noor said...

Nini:
kuat study woo.. tu yg sampai berjambang.. kekek =p..

**********************************************

Ash:
ehehe mcm ya ekk?? aku lak rasa mcm muka ira, adik eliz =p..

**********************************************

Isabelle:
hehe biasa2 je =p..

**********************************************

Screamingmommy:
alahaii chomel jer.. trade mark derang tu.. peacee =p..

**********************************************

Ham:
tu la pasal.. comfirm mlm tu tak tido.. sibuk bergossip =p..

**********************************************

Lady;
sebenar nyer kebetulan je tu.. kekek.. kalu leh buat betul2, kagum I =p..

***********************************************

My heart:
TQ =p.. salam kenal juga