Tuesday, December 14, 2010

:: Jadual Gaji Kakitangan Awam Tahun 2011 ::

Just wanna share jadual gaji untuk government servant year 2011 nie dengan korang.. So lepas ini boleh la korang rancang apa2 yang patut =p...

8 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

mekacih coz sharing..
senang nor wat planning.xde gaji masuk awl mcm thn nie kan?

nurhareza said...

for info : kalo kija kat state cni, gaji kitorg awal 2 hari tau dr gaji federal.. hi3

Em's Family said...

harus aku amik tau, kalau tak laki aku senyap jer hahaha

Nurshahfamily said...

senang la you all plan blanje ek... heehhehehe...

akak pun nak mintak shah bagi jadual gaji kakitangan rumah la hikhikhik

ieda said...

waa best nie .. siap ada jadual kann .. bagus2 :)

Iryani Noor said...

Noremy;
hehehe sharing is caring =p... plan jgn tak plan.. sib baik kan thn dpn xder yg masuk awal, kalu tak the next month sakit je manjang =p...

*********************************************

Reza;
wahhh masuk 2hari awal.... bestt tu =p...

*********************************************

Miera:
wopsieee sorry ye en emran.. muahahahha....

*********************************************

K.Nur:
heheh senang kalu ada jadual mcm nie.. akak pon kena wat satu =p...

*********************************************

K.Ieda;
tu la... mmg senang kite nk budget apa2 bln tu =p

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

~Ifa~ said...

kena amik tahu nie leh kasitau sama hubby.thanks

saya follow awak ye.salam perkenalan dr saya ifa