Thursday, December 9, 2010

:: Dalila's Convocation ::

Isnin lepas, aku attend majlis convocation adik aku di UiTM Shah Alam. Kitorang gerak dari rumah seawal 6.45am sebab Dalila kena reach dewan berkumpul tu before 7.30am. Pergh ngantuk weii pagi-pagi nak drive ke Shah Alam nuu.... Thanks to DUKE H/way sebab memendekan masa driving aku.. 30min je dah boleh sampai sana compared ngan sebelum nie dekat sejam gak la kalu pakai Federal H/way. Ngeheheh...

Disebabkan sampai terlalu awal, aku dengan adik aku jalan2 kat area booth2 yang jual bunga.. Macam2 bentuk bouquet korang leh tengok kat sini. Time aku grad dulu, ada bear & mashimaro jer.. So aku sempat la snap a few pic..

bunga
:: Kreatif betul la derang nih ::

bunga2
:: Paling sker kat bunga merah besar tu ::
*harga bunga besar tu dalam RM90

kami
:: Camwhoring us ::

Then dalam pukul 9.30am baru kitorang cari tempat duduk. Disebabkan invitation untuk duduk dalam dewan di limitkan 2 orang per graduan (of course la mak ayah aku yg duduk dalam dewan tu), so aku dengan Ya terpaksa duduk dalam khemah kat luar. Nasib baik ada kipas, kalu tak mau berpeluh duduk kat situ. Around 11.30am baru la majlis selesai.

DSC_2327

DSC_2325

DSC_2300

Lepas je majlis tu, ape lagi sesi photoshoot la. Mama ngan abah balik dulu, and kitorang pula terpaksa mengukur jalan kat dalam UiTM tu. Layankan adik aku nih.. Sampai hari ini, kaki aku terasa macam cramp je. *Delah, ko kena bayar kat aku macam nih...

DSC_2411


DSC_2410

DSC_2414

DSC_2393

DSC_2384

Fuhh..... walaupun penat tapi enjoyyy.......

7 comments:

Mrs. Eeza Herman said...

yela kan, time kita convo dulu, xde pun bunga+patung2 camtu..semua sepesen jer..mashimoro, pooh, xpun bear..tu jela...pastu dorg deco pun, sama je..kalo la ader bunga2 mcm tu, mesti best je bila dpt... =)

Em's Family said...

sebab ade patung2 tu laa makin mahal pulak bouquet sekarang ni .

anyway congrats Dalila!!

Fieza said...

Macm2 bentuk kan..kita dulu convo tak der lak bunga macam tue. Adik ngan kakak sama2 comel n sama vouge gituu

Myaby said...

cantiknya gambar

hihi

NeenaAnuar said...

Hi dear..

Thanks for visiting & following my blog.. will link yours too! :)

Iryani Noor said...

Eeza:
kan akn.... sepesen jer smer...

********************************************

Miera:
mmg mahal beb... tp kalu tak beli mcm kesian plak.. kkkekek..

************************************************

Fieza:
tu la.. dulu xbny bear2 kot.. ahaksss..
awuhh malu la.. thanx dear..

********************************************

Myaby:
thanx dear...

**********************************************

Neena;
thanxx for visiting mine also =p..

ashra said...

bes giler..dalilah dapat patung tu.aku suka.comel bulat botak.keke

congrats,dalilah!