Thursday, November 4, 2010

:: Sofia's 1st Swimming Lesson ::

These pic was taken at Cherating. Went there bulan Syawal lepas. Parents aku saja ajak jalan ramai-ramai kat sana. So sampai2 je terus turun pool =p..

Mula-mula jeling dulu air tu...
*disebabkan belum ada swimming attire lg, so mak cik nyer terpaksa mengorbankan anak tudung syria nyer untuk dijadikan swimming suite Sofia =p..

Bile dah berendam, seronok la die tu..

Depakan tangan pulak..

Kayuh kaki.. kayuh..
Pakai google pulak..

Muka tak puas hati.. nak berendam lagi la tu..

Bersama Atuk & Wan

Tiru gaya atuk =p

12 comments:

ana said...

alahai...setengah bdk x suka berendam tp sofia rilek jer.

Iryani Noor said...

Ana:
heheh die mmg sker air... ingat nk cari pool yg plastik utk die la.. ngeheheh..

alyyani said...

yani, masa tgk gmbr kt fb rasa mcm tau itu inner. betul eh. tp great idea jek. hehehe... amboi, cik sofia nye jeling, pool tu bole kua ombak. hahaha... cool la atuk & wan sofia :)

ninieZUERYANNIE said...

adoiii geram betol aku tgk si sofia nih.. klo jumpa mmg nak geget!!!

mama tisya said...

bgs ajar sofia swimming awl2...tisya dlu takut gk tp kalo dh msk pool kemain tkmo kuar

sentuhanjemari said...

syifa pon suka main air....teringin gak anta g kelas swimming tuk ank2

p!nkerton said...

comel sgt sofia, gerammm!

ashra said...

besnye gi cherating..rindu la..
weyhh..pe lagi..sblm aku pndah..end nov ni,jom mandi reramai lagi jom..

Lady of Leisure said...

isk sangat comel la geram tgk sofia

Mrs. Eeza Herman said...

bestnye sofia berendam ekk..
mesti sofia ckp dlm ati.."ala, sofia da selalu berendam dlm perut mommy dulu..."
ishk, putih melepak btl sofia nie...

nurhareza said...

kreatif nye la mama sofia ni gn tdg syiria tu kan..

mamaelly said...

tak sabar nak rendamkan Putry..nak belikan swiming suit yg cekci tu