Friday, November 26, 2010

:: Site Meeting @ Sg Petani ::

Hari Selasa and Rabu lepas, aku kena attened meeting at Sg Petani. Time site meeting, dapat naik boat.. Best wooo.. Ngeh ngeh ngeh...


:: Ampang Jajar barrage ::

:: Aku yang kepanasan di atas bot ::

:: Chomel je pokok tu kan ::

Tapi yang tak best nyer aku tak der geng nak berjalan waktu malam. So aku habiskan masa dengan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tada

:: Love With The Proper Husband by Vic Alexander ::

Again aku pinjam buku tu dari Q'reazant Ent. Aku pernah buat entry pasal Q'reazant kat SINI BTW nie kali ke 4 aku sewa dari derang. Service memang tip top =p.. Sambil baca buku tu harus la ada jajankan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Nyum nyumm =p ::

Hari Rabu tu reach KL around 6.30pm. Pastu terus berkejar balik rumah mama sebab PIL aku turun KL. Derang nak ke Kelantan, so transit dulu kat rumah aku. Kebetulan pulak husband aku ada kerja kat Kelantan, so konvoi sekali la. *Nasib baik la mak aku offer nak masak.. hehehe.. So aku tolong2 apa yang patut.

Pst: from Khamis till Monday, atuk & nenek bawak Sofia pegi Kelantan sekali. Mummy tak leh ikut as kena pergi kerja & Ahad kena pergi audit kat Sg Petani lagi.. Ayoo lama tu tak jumper si chomel. But i hafta do what i hafta do right. So see you in Tuesday Mei Mei.. Jangan nakal-nakal tau..
:: See jam kat dinding tu.. kul 12mlm still nak main lagi ::


4 comments:

ana said...

mesti rindu kan...tapi nnti dh jumpa gomel mei mei tu puas2 :)

C.A.R.M.I.L.A said...

comelnyer dia.... nak gigit skit bleh jgn marah mama....

Iryani Noor said...

Ana:
mmg winduuu sgt...

*****************************************

Carmila:
heheh tak marah pun =p..

Farid said...

mummy dia nampak tembun cam roti naik.. kekekeke