Friday, October 29, 2010

:: SKT @ Melaka ::

Holaaa... I'm back bebehhh... Fuhhh sudah lega dengan PTK, so sekarang nie nak membayar hutang entry2 yang tertanguh... Aight lets start with 15 - 17 October.. Went to Seri Costa, Melaka for bengkel SKT. Memandangkan bengkel tu dibuat Sabtu & Ahad, so aku hangkut la En Suami & Sofia sekali =p..

:: Seksyen Penilaian & Pemantauan ::

:: Syikin & Wahida ::

:: Seksyen Ukur Bahan ::

:: PTBKL ::

:: Seksyen Pentadbiran ::

:: Seksyen M&E ::

Daddy pulak wat apa???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Babysit Sofia la...
Apa lagi =p

:: Kasi Sofia mamam =p ::
*tq daddy

:: and mandikan Sofia ::
*siap pakai kerusi tu.. kekekek

Malam nyer (Sabtu), kitorang adakan activity menaiki cruise beramai-ramai. Dapat diskaun lagi.. Ngehehehe.. Best best.. Yang paling best, mummy ngan daddy dapat berchenta sebab Sofia dok bertukar tangan dengan member2 yang naik cruise tu skali. *sikit pon Sofia tak nanges.. gud gurl =p



:: Sofia yang seronok berisitirehat di atas perut En Raja =p ::



The next day, sebelum balik kitorang sempat naik Menara Tamingsari. Tempat nie sangat dekat dengan hotel kitorang. Jalan kaki je.

Waktu operasi:
10.00am - -10.00 pm

Harga Tiket:
Dewasa : Rm20.00
Kanak2 : RM10.00
*kalau present MyKad dapat 50% diskaun

:: See boleh nampak hotel =p ::










6 comments:

Mrs. Eeza Herman said...

puas sofia dapat gi jalan2 ye...
ishk, yani letak la gambar sofia, tak puas la tgk sofia...=)

ana said...

wah bestnye...jalan2 cum keje!

Em's Family said...

hope ko dapat the best for PTK!! anyway, aku suke tengok muke sofea yang gambar kat atas tu.. dah macam2 memek muke dah aku tengok

ashra said...

sukalag gambo farid dgn sofea..le masuk contest..hehe..

Iryani Noor said...

Eeza:
heheheh 2-in-1... smbil kerja, leh berjln =p...

*******************************************

Ana:
hehe.. tu la pasal. save budget =p..

*******************************************

miera:
Aminnnnn =p.. tq bebehh... tu baru mimik muke.. ko lom dgr die mengaum lg.. kekekke.. mentang2 rumah dkt ngan zoo =p..

*********************************************

Ashra:
awuhh gambo seksi tu ker?? kekkeke...

mamamarissa said...

eee..geramnya sofia nie, lengan dia maintain jer ketul2 :D