Thursday, October 14, 2010

:: Ofis baru =p ::

Yuhoo bersiaran dari ofis baru.. Sekarang aku dah tak keje kat Ampang lagi ye kawan2.. I'm now back in HQ.. Bahagian aku telah diberikan bangunan kayu yang diberikan nafas baru =p.. Itu pun selepas 2 tahun berhempas pulas mencari bangunan yang sesuai untuk di jadikan ofis.. *dulu 15% staff bahagian aku termasuk Pengarah duduk kt HQ, 85% lagi duduk kat SMART, Ampang..

Bile duduk dekat dengan BIG BOS nie makin banyak pulak kerja.. Paling kesian kat immediate bos aku, tibe2 je semua tanggungjawab BIG BOS serah kat dia. Erm sabar ye Puan.. Mana tahu, tahun nie puan boleh dapat Anugerah Khidmat Cemerlang =p.. Chiok.. chiok..

Btw, nie la ghuper partition aku. Ok la kan.. Hehehe...

:: Gambar kahwin wajib ada ::

:: GAmbar pemangkin, Sofia pon ada ::

:: Bersepah giler meja =p ::

:: Hadiah dari member2 & bos ::
*Cik Ya, card raya London ko aku simpan lagi tau ::

10 comments:

lynnlyana said...

wei..duduk dekat ngn boss kena purak2 busy...meja kasi sepah2..muka kasi kerut-kerut ...hikhikhikhik

ana said...

naik pangkat ker? leh le belanja huhuhu

Solihin Zubir said...

woahhh... dh duduk dekat ngan bos.. nnt lama2 ganti tmpt bos la eh.. ehehe...

Em's Family said...

wei tang mane sepah nyer tu!!! naik pangkat ye babe.. congrats!!

Lady of Leisure said...

selamat menjalankan tugas hehe

alyyani said...

oh, da duduk dkt dgn boss, tak leh nak blogging dgn fb-ing selalu la kan? :) cantik tempat keje yani. kalau alya tu, tak tau celah mana nak letak document yg masuk. huhu..

Iryani Noor said...

Lyn:
miahahahha.. betul tuhhh.. kena work smart =p...

****************************************************

Ana:
ehehhe.. xder la.. tukar tempat sahaja.. PTK pon lom amik lg =p..

*****************************************************

Solihin:
duduk dekat dgn bos je.. nak amik post die, jauh perjalan lg =p..

*******************************************************

Miera:
sepah arr tu weii...
aiseyy aku tukar tmpt je, bkn naik pangkat pon.. kekkee.. lmbt lg tu.. senior pon ramai lom naik pangkat lg..

*******************************************************

Lady of leisure:
tq lady =p..

******************************************************

Alyya:
miahahaha.. sib baik bos dok tingkat atas.. tu yg still boleh ber-fb & blogging =p..

MamaShiLa said...

tempat baru..
semangat baru...
mcm tu ke kata bersepah? kalau cmtu meja kat sini mcm tempat pembuangan sampah la rasa...

wakaka...

*gurau jek yani...

ashra said...

wah..besnye..ada meja berpartition,ada kom sendiri..

nak tau napa?sbb masa aku kat M*****,jgn harap la kom sorang satu.meja sambung2,partition rendah je.kom??satu kom,kongsi 5 engineer..sumpah tak tipuuuuuu...

Nurshahfamily said...

nak mintak bos akak buat opis sendiri la hahahahaha... boss mohd shah...