Tuesday, October 5, 2010

:: Makan-makan @ Ashra Crib ::

Nie entry 2minggu lepas.. Mintak maaf ye Pn Ashra.. Last week aku busy sket... Ada meeting and urgent matter plus pindah office (*alasan jer tu.. sebenor nyer mood menulis xder.. kekeke).. Minggu nie baru la lega sket...

Nway aku just tepek gambo jer la ekk...

:: Melawesian.. Kurang Ina sorang jer ::

:: Aksi si cilik Sofia & Zafri::
*beza sebulan jer tp Zafri jauh lagi berat + panjang

:: Ashra Si Tuan rumah ::

:: Gosip.. gosip.. gosipp.. Ko citer aper tu Liz?? ::
*Yaya sempat lagi menyengih tu..

:: Osya & Jai ::

:: Mama Eliz & Zafri ::
:: Berposing di luar mahupon di dalam bilik =p ::
*yer kwn2 aku nie mmg giler bergambo..

:: Member Enn.. Baby die sangat gebuzz hokey ::

:: Keluarga yang semakin mengembang.. Mr & Mrs Ham ::
*next year sorang lagi yer Liz =p??

:: Daddy pendiam & Mummy Vouge @ Mr & Mrs Aqsa ::

:: Osya & Jai again.. ::
*hamboii hamboii.. loving2 gitieww =p

:: Mummy, Sofia & Dalila ::

Psttt:
Ashra ko nyer soto mmg sedap la.. Nak2 bile combo ngan bergedil tu.. Ehehe kalu mcm nie, tiap2 tahun ko kena amik contract wat soto untuk open house korang.. Kekekek... Pastu next time puding kasi lagi meletopp =p...

7 comments:

MamaShiLa said...

Suka entry ni....esp the term Melawesian.....!

ana said...

melawesian tu apa??? sori la bertanya...soto memang best, ana pun suka.

ashra said...

haha..kan mbr ko da ty melawesian tu ape..jgn smpi org ingat adik beradik mawas lak.keke..

hehe..sedap ek..
btw,aku assistant chef je. en kalu masak sup,mmg aku suka.

btw,a'ah..bleh plak puding aku tak jadi.frust gile aku..ye la kan,wat kul 1-2 pg..salah teknik plak ngantuk2.keke..

thanks korang dtg ye.. =) tak sabo tggu turn masakan ko,n ina laks.lain2 aku da rasa...masing2 mmg pandai masak..padahal dulu kat melawes,osya eliz je rajin masak..

Em's Family said...

yang pasti adik ko si dalila adelah peneman setia.. cantik baju tu kan dalila :D

Lady of Leisure said...

wah bestnya nampak meriah hehe

Mr Ham said...

Melawesian ni sama mcm Indonesian ye? dari kepulauan mana buk..?

Kah kah kah!

btw, big thanks to Enn & Ash for the good food.

Iryani Noor said...

Shila:
hehehehe... suka2 je bagi nama tu..

****************************************************

Ana:
term tu utk budak2 rumah =p.. dulu nama apartment kitorg melawes, so nak kasi sedap, tukar ke melawesian =p..

*****************************************************

Ashra:
wahahah.. kite jauh lg cun dr mawas okehh =p..
tak per next time puding ko comfirm lagi sedap..
aku nyer open hse mebe ujung bln la.. nnt aper2 aku roger2 k..

****************************************************

Miera;
kekeke.. harusss =p.. aritu p umah ko tak sempat nk snap gambo lak..

****************************************************

Lady of Leisure:
mmg meriah =p..

*****************************************************

Ham:
waduh waduhh... kalu gitu bapak juga kawen sama ibuk dari kepulauan jawa ya?? miahahaha