Thursday, October 14, 2010

:: B/fast bersama Tn Hj K ::

Tinggal satu hari je lagi sebelum beliau memegang status "pencen". Bla diajak breakfast bersama, tak sampai hati untuk menolak. So pagi tadi, kitorang pon temankan Tn Hj K makan chapati di Jalan Duta. *best weyhh.. lembut je chapati die.. org melayu yg buat lak tu

Dalam diam, kami menggelar Tn Hj K sebagai "abah". Rupa-rupanya panggilan itu diketahui oleh beliau and since then, kami semua dianggap sebagai anak. *dah besar mcm nie pon kitorg dapat duit raya dr die tau =p.. Tambahan pula, selama menjadi TP bahagian, beliau tinggal berseorangan di KL. Isteri dan anak ditinggalkan di Ipoh (wife Tn Hj berkerja di sana), so kitorang nie la tempat Tn Hj nak berkongsi cerita..

:: Tn Hj bersama Shah ::

:: Tn Hj K, K.Uyun & Me ::

:: Amboii Shah.. sker hati je wat tanduk kt kepala Tn Hj ::

:: Anak2 angkat Tn Hj =p ::

Buat Tn Hj K, selamat bersara..
Jasa mu tetap dikenang
Kami semua mendoakan kebahagiaan Tn Hj..
Sekiranya ada salah dan silap harap dimaafkan..
Jangan lupa kami semua =p..

1 comment:

ana said...

klu org tgk mesti ingat tiga2 tu anak pak haji...hehehehe