Sunday, October 10, 2010

:: And She Turns 6 Month Today =p ::

Sofia turned 6 months old today and I couldn't be happier! It’s been so fast and I can’t believe how big she is now. She’s an incredible little baby and I hope she knows how much mommy and daddy love her. I still remember the day when she was born like it was yesterday (seriously still terbayang2 masa duduk dalam labor room tu), I still remember the look on her face and how chinky her eyes looked (sangat sepet macam nenek die hokey), I will always remember that day and hope to cherish that with her when she gets older.

:: Sangat suka gigit handphone mummy.. ::

:: Erkk air liur menjejes ::

:: Sker main ngan bender tu ::
*nak duduk hokey.. tak mau baring dah..

:: Lady racer in 20 years time =p ::


12 comments:

~ As ~ said...

duduk sendiri dah eh, tak payah sokong. tak sabar tunggu my Amira pl membesar...

Iryani Noor said...

As:
ha'ah die dh leh duduk sendiri tp selalu nyer kitorg letak gak bantal kt belang.. takut2 kalu die tersembam ke belakang kan.. hehe.. tp die skip meniarap ngan merangkak =p

Mrs. Eeza Herman said...

patutla tak happy, ingatkan apa la tadi..
rupanya mommy sofia nie tak leh terima hakikat sofia da makin besar..
dah leh jaga adek...hehehe

Lady of Leisure said...

isk comelnyaaaaaaaaa... geram tengok hehe

alyyani said...

isk2, senang nye kalau bole duduk. apsl la adel terus lompat 2 step. susah kalau tinggal asik nak diri je.

p/s : baru la tau yani ni ade keturunan chinese eh, sebab perasan nama adik yani kat fb. no wonder la mummy dia dgn sofia mcm amoi. comel!

Iryani Noor said...

Eeza:
huwaaaa die dh semakin panjang.. kalu dulu kecik chomell jer...
owhh jaga adek?? eheheh menarik tu...
*wink wink*

***************************************************

Lady of Leisure:
heheh.. dlm gambar mmg la chomel.. tp kalu jmper real live, comott tau... air liur menjejes2..

*****************************************************

Alyya
ha'ahh kitorg mmg ader darah cina.. my mom dulu kena adopt ngan keluarga melayu =p.. tu palas kitorg smer mcm anak cino =p...

BTW nick nama adik kite tu, "Ah Chong' dpt time belajar kt MRSM dulu.. smpi skrg lekat =p

ashra said...

wahh..cepatnyeekan.tau2 da 6 bulan.tak lama lagi berlari da.hehe.btw,sofea da stat solid food?mesti selera makan..story sket pasal makan die ek..hehe

ninieZUERYANNIE said...

owww dah 6 bulan? sekejap je kan.. yani, sofia selalu wat muka mcm confuse eh? macam laa..

ana said...

chubby nyer...geram tgk!

Em's Family said...

cepat nyer dah 6 bulan.. all u know sekali si kecik ni dah boleh jalan kan..

mama tisya said...

baik2 air liur tu bole rosak kn hp nanti..ke taktik nk dpt hp br..ehhehehe

**kek gulung tu tk kisah nk perisa apa..ikut suka...kita aritu kek gulung pandan..mmg best sambil lyn wedding angkasawan sambil mkn triffle...br je buat puding jagung strawberry..tk sbr nk mkn,.,

Iryani Noor said...

Ashra:
ha'ah die start time raya aritu.. agak nyer terliur tgk aku mkn mcm2 kot.. kekeke.. i solid food yg msk mulut die = nasi impit.. ahakss =p.. mak aku nyer keje la tu.. kemain selera die mkn.. tp kasi sikt je la..

******************************************************

Ninie:
ha'ahh.. agak nyer ape la yg aku selalu konpius time peknen dulu ekk.. kekekke =p

*******************************************************

Ana:
hehe.. tu pon dh susut sikit =p...

*******************************************************

Miera:
betul la beb.. windu plak time die 3kg dulu.. kecik jer... skrg dh makin lasak & panjang..

*****************************************************

Mama Tisya:
muehehehe.. IP4 pliss =p...