Monday, September 20, 2010

:: Rindu Sama Itu Dobot ::

Aku rindu sama itu dobot...

Rindu dengan gelak tawanya..

Mau guling2 dengan die..

Mau tengok senyuman nyer yg nakal itu..

Mau tengok aksi nyer yang macam2 itu..

Owhh kenapa la harini kena kerja????
Whyyy??
Malasss nyer...

8 comments:

MamaShiLa said...

olololo......sexynya budak kecik ni...dah pandai pakai tube...hihihi...sabar yani..semangat oh semangat..dtgla kepada kami untuk bekerja....huhuhuhu..:p

mas fifie said...

pic ke3 tu mmg tbaek la senyumannya..ouh..*cair2~~~

mamamarissa said...

yani, u panggil sofia dobot ya...i panggil marissa debot...hahaha!!!

ninieZUERYANNIE said...

hahahahha.. comelnyer!!

ashra said...

cutenya dua2...hehe

Em's Family said...

aku suke gambar no 1 sebab dia tengah posing, aku suke gambar no 3 sebab dia macam nak bagi tau kat pak nyer (aku assume bapak dia amik gambar) "see see mummy tido, penat je kasik sofea tido"

Iryani Noor said...

Shila:
miahahha sebenar nyer tube tu anak tudng syria =p.. make use apa yg ade jer.. xsempat nk p beli s/suite utk die..

***************************************************

Mas:
senyuman ala2 menggoda gitiew... =p

***************************************************

MAma Marissa:
nama tu mcm masuk je ngan kedobotan die.. kekeke..

****************************************************

Ninie:
tq ninie =p..

****************************************************

Ashra:
aku pon masuk senarai gak ker.. awuhh malu =p..

***********************************************

Miera:
hehe.. kalu la ko tau camner kitorg bekerja keras utk gambo no 1 tu comfirm ko gelak.. adik2 aku meloncat2 mcm monyet ko tau tak.. kekekek...
gambo no 2 tu ayah die la saje kaco die.. penat je aku tido kn bdk tu.. chaitt..

Mama Qiestina said...

alooooooooooo tomeii!

gewammmm..