Monday, September 6, 2010

:: Penghantaran Kuih Sekitar KL ::

Balik dari Bt Pahat, aku ngan Abi busy menghantar kuih2 yang di order. So first skali aku hantar pada Miera (on hari Khamis). Ehem dengah citer kuih tart ko dari 2 balang tinggal separuh je ekk.. Kekekek...

:: Me , Miera & Sofia ::
*pic credit to EnEmran

Then Sabtu lepas kitorang hantar kuih kat Subang Bestari --> Puchong(tq Pijot) --> Bandar Tasik Selatan (tq Osya) -->Ampang (tq Alyya)

*Pijot, aku luper nak snap gambar baby ko.. Alaaaa rugi2..

Nway nie gambar aku dengan Alyya. Actually nie la 1st time aku jumper member blog (meaning yg aku kenal dlm dunia maya yer).. Hehehe.. Tak sangka Alyya nie "meriah" die sama macam dalam blog juga.. Macam dah lama kenal jer.. Tak puas borak ngan die... xpe la babe, nanti raya jemput datang rumah kitorang ekk. Leh borak lama sikit =p.

:: Nia, Alyya, Moi & Sofia::

4 comments:

Fathiyah said...

wah..btol2 gigih usahawanita kte nih.sure mashyuk raya akak dis year.hehe

Lady of Leisure said...

huwaaa.. kat umah ni pun tart dah tinggal setengah balang hehe

Em's Family said...

hahaa.. ha ah, ni lagi la aku main tinggal je kuih ko kat rumah mak aku, aku kat rumah aku sekarang, confirm lepas ni tinggal paper cup je dalam balang tu

Iryani Noor said...

FAthiyah:
ehehe tlg MIL Fathi.. dpt la untung sket =p.. sonok ruper nyer berniaga nihh..

****************************************

LAdy of Leisure:
ehehe.. mesti kuih tu sedap sgt.. tu yg cepat abes tu.. tp xpe lady pandai masak.. leh wat kuih lagi =p..

******************************************

Miera:
kekekke... abess la kuih tu.. =p.. xpe kalu ko nak, dtg la beraya kt umah aku...