Friday, September 17, 2010

:: 1st Bithday Ayeesha ::

Semalam cuti 1 Malaysia, Yaya buat open house@Ayeesha 1st Birthday Party.. Aku kalu bab open house nie memang laju.. Ngehehehe... Cuma agak ralat sket sebab tak cukup korum.. Ashra&Enn datang lambat sket, Eliz&Ham still beraya kat JB, Osya&Jai MIA.. Agak nyer kat kg Osya xder reception kot.. Tak pe la, next rumah sapa plak?? Agenda BBQ masih On tak??

*BTW adek Eliz ah selamat bersalin on 1st raya.. Eliz sila update ekk.. Baby boy ke gurl??

Okeh.. jom layan gambo plak..

:: Laksa Johor, "Rendang Shakira", kuah kacang + nasi impit ::
*Ham, rugi ko xmakan rendang Shakira Cik Ya =p.. bergelek woahhh makan rendang nihh..

:: Aku yg kepochi ::
*aku tgh bergosip ngan ko kan Na??

Seperti biasa, ada la adegen anak2 kecil nie berebutkan basikal.. Kurang Aleesya sorang jer..

:: "Nie basikal kite, turun la Farisya," kata Ayeesha ::

:: "Turunn cepatt", kata Ayeesha lagi ::

:: "Haaa.. kan dah kena cucuk mata," kata Aleesya ::
*walaupon mata sepet sebelah sebab kena cucuk ngan Ayeesha, Farisya still xnak turun dg basikal itu..

Bile dah penat main, baru la majlis dimulakan..

:: Hiasan dinding ::

:: Birthday kek.. nyummeh ::

:: Hj Sanusi's Clan +p ::
*buat Achit (tudung kelabu) yang akan fly ke UK harini," Selamat belajar di UK yer... gud luck.. baik2 kat negara org tu"..


:: Me n gorgeous Cik Ejeck.. ::
*single but not available.. kan kan Ejeck =p??

:: Uncle Sanusi jer tak der ::
*sakit gigi kata nyer.. cepat sembuh ye uncle

:: Bile lagi mau kumpul ramai2 mcm nie?? ::

:: Birthday Gurl.. Ms. Ayeesha ::

:: Gambar kami lagi =p ::

Owh ye, sebelum pegi umah Yaya, aku sempat masak laksa penang... Mama kata boleh la.. Masin sket.. hihihihi =p...

:: My 1st attempt Laksa Penang ::

Pssttt pasni nak try wat laksa jhr lak =p..



5 comments:

ana said...

laksa penang...my feveret tu, ingat nak buat menu tu la jamu sape2 yg dtg umah thn ni.

ashra said...

wah..meriahnye korang.rugi seh aku dtg lmbt.kul 6.45 baru smpi.huhu...
tak pe2..pasni kita tggu osya jai n ham eliz ada,kita bbq raya!
hehe

Em's Family said...

pergh, aku pun tak pernah buat laksa penang lagi.. leceh pun iyer jugak.. hahah.. and kirim salam kat yaya. dah besar dah anak dia

D'Nur Boutique Online said...

laksa penang???? cam nak rasa je yg yani buat hehehe... hrmmmmmmmmmm

Anonymous said...

Adik aku dah bersalin 1st syawal arituh.. dpt bb boy 2.5 kilos comel jer mcm parents die gak..

Waaaa.... nak join gak... yaya tak aci wat time kitorng takde...

Pasni nie mesti beraya bersama2..

-elize-