Tuesday, July 20, 2010

:: Warkah Buat Atuk ::

Dear Atuk,

I know you miss me..
I miss you too..

:: Sopia windu atok yeee.. ::

If not, tak kan atok sanggup redah malam2 amik Sopia kat rumah mummy,
just to teman you eat supper @ kedai mamak.
Don’t worry, dis Friday I’ll be at your door step..
Nanti atuk jgn lupe bukak kan pintu utk Sopia ye..
Sopia tak sampai la nak bukak pintu sendiri..
Aight till then..
Daaa..

Love,
Sopia

:: Atuk & Sofia ::

10 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

alahai..
cucu sulung tu yani.. =D
sayang tol ayah ko kat sofia eh..
bapak aku tak rajin nak pegang2 anak2 aku.. ntah apesal ntah.. kekok kot =D

Iryani Noor said...

Liza:
eehhee sbb cucu sulung la syg die lain sikit..
lg pon ayah aku mmg sker budak..
kn anak ko aritu pon die timang2 nyer =p..
kalu ader bdk dobt2 jln kaki, die sker hon bdk2 tu.. kena baling ngna batu baru tau..
kekek

lynnlyana said...

"Sopia tak sampai la nak bukak pintu sendiri"<--alahai..chomelnye ayat ni...tebayang-bayang aku klu sopia dh pndai jalan nnt, tekedek-kedek dgn mate yg cepet tuh..pipi tembam, try bukak pintu utk atuk dia..hehehee

mentang-mentang la sopia cucu culunggggggggg..........hikhikhikhikhik...

p/s: atuk husna panggil husna "chuk atuk" singkatan drpd perkataan "buchuk atuk"..alahai atuk!

ninieZUERYANNIE said...

alahai.. penangan cucu sulung.. mak aku ckp, ayah aku ngan cucu2 die kemain lagi.. dgn anak2 pon x camtu.. punye la syg cucu..

ashra said...

alaaa...comelnyeee die ngan atuk die.manja tul!

alyyani said...

yan, ni atuk fia yang cakap cucu abah, cucu abah tu kan? sampai sekarang melekat dalam kepala ni. mmg penangan cucu la kan :)

Aini Nashrah said...

alololo..manjenye sofia ngan atuk dia...:)
syahdu je baca entry kalini:) Mesti atuk tak sbr nak jumpa sofia this friday ;)

Em's Family said...

panjang sedepaa tangan si sofea ni landing kat atok dia..

Iryani Noor said...

Lyn:
heheh aku pon tak sabar nk tgk die jln.. tp la nie terlentang pon tak mau.. ahahah montot die berat sgt kot =p..

hehe chomel je nick name yg ayah ko kasi.. "cuk atuk' alalalala.. mcm ayah aku, die panggil sofia "dobot".. kekekeke

***********************************

Ninie:
sama la.. atuk2 mmg macam tu kot.. ngan anak sndri strict, tp kalu ngan cucu alahaiii, lemah lutut.. kekekke =p

**********************************

Ashra:
owhh silap tu babe, aku rasa atuk die yg manja ngan sofia.. eheheh.. bleh tak =p??

**********************************

Alyyani:
ha'ah nie la atuk nyer.. kekeke.. sampai skrg die tersasul2 lagi.. mak kate "Abah ko perasan muda" =p

**********************************

Aini NAshrah:
ehehe tak sempat tunggu jumaat, smlm dh jumper.. kekeke.. ala sebenar nyer rumah kitorg dkt sgt, 5min drive je =p.. tiap2 hari pon leh jumpe..

**********************************

Miera:
sedap sgt landing atas perut atuk nyer.. konon2 die dok kat atas titanic la tu.. ahaksss =p..

Naz Zill said...

I like this post. So cute.