Friday, July 23, 2010

:: Sofia's Latest Update ::

Lama dah tak update pasal Sofia...
Last week went for Sofia's 3rd check-up..
Weight : 5.9kg

Perkembangan terkini,
Sekarang nie sangat suka masukkan tangan dalam mulut
Macam la leh muat.. Eheeheh...
Mulut die plak, ya Rabbi, sangatlah bising...
Suka membebel-bebel sorang-sorang
*but i loikeee

Pastu kalu kite usap2 kepala die, sambil sebut "Baby.. baby",
S
ofia akan tersengih2 macam kerang busuk.
Gedikss
Manja betull...
Hehehehe...

:: Tengok tu, kalu boleh 2-2 belah tangan nak sumbat dalam mulut ::
*takut sangat tangan die ilang

:: Sudah mau ketawa ::
*mahal woo gambar nie, bkn senang nk capture die tengah ketawa

:: Wat muka confuse ::

:: Suka sangat bile kena agah ::

:: Permata hati mummy & daddy ::

Owhh last but not least,
Sofia dah ada My Kid..
Yayyy...



12 comments:

Iena said...

alahai kak... baby dah tembum...
sgt cute!

nurhareza said...

myKid ni mcm surat beranak ke?

Iryani Noor said...

Iena:
mmg tembun sgt =p...

************************************

Reza:
surat beranak lain..
my kid nie mcam ic kite cuma die xder gambar and die kaler pink... time nk wat my kid, kena bwk sijil nikah + surat beranak anak kt JPN dlm masa 7hari lepas kelahiran bb (kalu xsilap) =p..

lynnlyana said...

hoi yani! mcm ne la ko idea idea nk tangkap gmbau sofia ngn mykid posing smpi mcm tuh skali???!! wekekekekekekekeke!!!!
adeeiii!! tgh dah la sgt ketul2 ok...sofia buat muke eksen ala2 "sopia skng dh ade mykidddddd???apeeeeeee kooooo??????haa...ko ade mykid????"
kekekekekek

aishah zaharin said...

gambar last paling best!

azzamoro said...

debabnyer.. best gomol ni..

kelakar lak aku tengok gambar dia tgh pegang my kid tu. iye iye je.. hehe

cik puan akish said...

tiutnyer dak bambam neh,..:)

ashra said...

hehe.lama antie tak jumper sofea ye..geram nak geget pipi tgn tu le?jgn noti2 ye

Em's Family said...

tembam nyer anak ko.. susu ibu ke ? and ko betul betul suruh sofea posing ngan kad tu

Yaya said...

ala comelnya gambar sofia dengan mykid tu..ish geram nyaaa..eh, jom kite organise makan2 before ramadhan begins! lama tak riadah ngan korang..

SwEeT^^SiMpLe said...

alololo comeynye baby sofia :D

Iryani Noor said...

Lyn:
ahahah menarik gak idea ko.. kalu aku guna ayat ko as caption gambar, mmg kena baling bat la aku.. mcm anak aku sorg jer ada my kid.. wakakak...
btw cube ko tgk muke die betul, separuh rela jer bergambo tu.. ahakss =p..

*************************************************************

K.Aishah:
heheh.. gambar tu mmg one of my fav pic =p..

*************************************************************

Azza:
dah mak ayah soh pose mcm tu, die pon ngikut jer la, "Saya yg menurut perintah".. kekekek...

*************************************************************

Cik Puan Akish:
hehehe mmg debab.. lenguh kalu dukung lama2.. heheh..

*************************************************************

Ashra:
"kite tak notti la aunty.. kite dok diam2 je nih" =p.. miahaha.. tunggu la die dapat kaki sok.. jenuh la nk mengejar..

*************************************************************

miera:
sadly aku dh mix FM la babe... hisyhh xder rezeki nk susu kn die smpi 2 thn..

btw sopia tgh tido, so aku pon selitkan kad tu kt jari debab die tu.. ahakss =p..

*************************************************************

Yaya;
heheh buleh jer.. aku kalu bab mkn nie mmg laju jer.. so sapa nk organize??? kite wat pot luck arr beb.

*************************************************************

Anim:
heheheh.. awuhhh malu la =p.. maceh macehh aunty.... (ehh ko mak lang kn nim?? =p)