Tuesday, July 13, 2010

:: Shasha's Wedding ::

Sabtu minggu lepas, kitorang satu family berdedai-dedai pergi ke Pahang untuk attend wedding sepupu kitorang, Shasha.. *Abi je xder sebab die ader brain storming kat PD.. Bertolak dari KL pon agak lewat sebenar nyer, so time sampai pengantin sedang ditepung tawar. So adek aku amik kesempatan tu untuk tepung tawar sepupu die.. Ehehehe..

:: Piah sibuk nak tepung tawar Shasha ::
*nak amik berkat la tu =p

:: Selamat Pengantin Baru ye Shasha ::

Ramai gak ahli-ahli keluarga lain (sebelah abah) yang datang. Sampai-sampai je Pak Su terus amik Sofia dari aku. Pastu ilang die ke maner.. Jenuh aku cari die sebab sepupu2 yang lain sibuk tanyer,"Yani, baby maner??"..

:: With Wan Alang::
*nie la nenek sedara tempat kitorg menumpang kasih lepas Wan kitorang meninggal

:: Us with Kak Long Ija & tentera2 nya=p ::

:: Me with Anip's wife ::
*diam2 je ko Anip, xtau pon anak ko dah 2 org =p

:: Alia Sofia & Sofia Zara ::

:: Anak Kak Long Ija yang hensem ::
*ala yang, mak long lupe la nama kamu

:: Kek pengantin ::

P/S: Lately nie aku jarang update blog or melawat blog2 member yang lain. Sebb nyer aku busy menguruskan rumah sewa aku *ala 5min je dari rumah mak aku =p. Insya-Allah malan nie 1st day kitorg akan tidur kat rumah tu =p.. *Yess akhir nyer aku akan berpindah keluar dari rumah mak aku. Dah sampai masa pon.. Tak kan nak duduk bawah ketiak mak lagi kan =p.. Letih ruper nyer pindah2 rumah nie. Barang2 rumah pon banyak yang tak complete lagi. Pelan-pelan kayuh beb, lama2 penuh gak rumah =p..

and

Tak sabar nak tunggu hujung minggu nie. Ada special occasion akan berlaku..
I can't wait=p

8 comments:

SwEeT^^SiMpLe said...

wah.. hensem2 & chomel2 anak buah maklang nih.. :D

long, ko menyewa katne?

-anim

Iryani Noor said...

Anim:
mmg chomel2 smer... lama dh tak kumpul ramai2 mcm tu.. korg dtg ari jumaat ekk??

aku sewa kt area melawati gak.. rumah apartment je Nim.. nak dok umah bawah mahal sgt =p..

ashra said...

sama cantik sama padan pengantinnya..
=) jauh sofea gi ye,smpi ke pahang.makin bam bam sofea..chomellsss.lama tak tgk sofea kat fb..uhuk..tggu aku godeh2 fb ek.aku nak cr option yang org tertentu tak nmpk kewujudan aku.leh ke ek?

apa special occasion tu?ko nak wat housewarming ek..alaaaa,en keje weekend ni la..tah bila plak nak officially tukar jadual baru tu.die bz sgt..
emm,tak dapat den nak dtg la gtu.uihh..btul ke tekaan aku?kekeke

Em's Family said...

ape special occasion , macam menarik jer... anyway, yang anip's wife tu macam muke yah.. :)

kak ijan said...

Wah pindah rumah ye.. memang penat pindah2 ni kan. Kadang rasa barang sikit tp rupanya banyak bila di himpun2. hehe...

Happy belated 3rd month birthday Sofia... sangat la comel kamu ni... pipi mu itew menjadi pojaan hatikuuu.... hehehe :D

Iryani Noor said...

Ashra:
haa bagus. ko on la balik fb ko.. boring la xder komen2 dr ko.. ngeheh.. btw kalu tak silap aku mmg ko boleh block org2 yg ko xnak dlm fb, or ke ko nk invincible, bile ko on fb xder org tau ko ader?? dua2 pon leh buat.. hehehe

beb bukan hse warming la.. umah sepah lagi nie.. segan aku nk ajak korg dtg =p.. dh la brg2 lom lengkap lagi.. nnt raya insya-Allah aku jemput =p.. special occation tu melibatkan adek aku, Yah *wink wink*

***********************************

Miera:
heheh ada sikit la iras2 Yah.. speciall ocassion tu pon pasal Yah gak *wink wink*

***********************************

K.Ijan;
ha'ah kak ijan, pindah umah.. barang2 dr JB bawak trun KL, pastu brg kt umah mak lagi nk kemas.. adehh.. hehehe.. dh la rumah tingkat 3, xder lif.. aiyyoooo... mmg leh kurus la turun naik tangga.. ahahaha =p..

pipi sopia tu mmg ramai betul yg berkenan.. yani sndri pon kengkadang rasa cam nk geget2 jer.. heheheheh

alyyani said...

oh, patut la sepi je lately. pindah rumah ye. takpe, slow2. berdedai dedai tu ape yani?

Naz said...

Anak Kak Long Ija mu itu mmg hensem la.