Wednesday, August 18, 2010

:: Kuih Sampan ::

***STICKY MODE***

Aii mentang-mentang la nak masuk bulan Ramadhan,
harus la berbusiness kuih raya kan..
So kepada sesiapa yang berminat untuk order Kuih Sampan MIL aii,
sila hubungi saya di talian
019-7844050

Dijamin sedap...

Dijamin HALAL =p

Kuantiti kuih 50pc++

TEMPAHAN HANYA DITERIMA SEHINGGA SELEWAT LEWATNYA
27 OGOS 2010
*sebab nyer kuih nie diterbangkan khas dari Bt Pahat..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HARGA
RM25/kotak
(Kuantiti 50pc++)


PENGHANTARAN:
  • bagi penduduk di sekitar Ulu Kelang... kita bleh meet up kat Tmn Melawati, Tmn Permata, Setaiwangsa, Wangsa Maju & Ampang... @ kwsan2 yg berhampiran...
  • yg belah2 Shah Alam, Subang, Kelana Jaya, Klang.. kita bleh meet up @Midvalley... @ kwsan2 yg berhampiran...
atau

untuk delivery ke rumah, extra charge akan dikenakan
*nie untuk kawasan luar dari Ulu Kelang

9 comments:

ashra said...

sedap la kuih MIL..aku suka kuih sampan ni..
thn ni cdg nak wat cookies yang simple je wat bg org2 (Mak aku,MIL dll)..kalu jadi la.keke.
kalu tak larat/malas dan seangkatan dgnnya,haruslaaahhh aku order dr ko n osha ni..

mas fifie said...

kak yanie..mau2..

ninieZUERYANNIE said...

teringin!

nurhareza said...

yani.. nak 2 kotak.. rm50 la ek? nti hubby amek.. jumpa kt opis smart pn ok kan?

Iryani Noor said...

Ash:
ehmm ko skrg tgh mengah2 kn.. apa kate ko order je kuih MIL aku nih =p...

****************************************************************

Mas:
Noted... mau 3 kotak kn =p

*****************************************************************

Ninie;
ape lagi.. order la ninie.. ehh kalu nk rasa sample nnt aku tinggal kt ofis ayah aku.. bleh???

*****************************************************************

Reza:
mana2 yg senang utk hubby reza la.. anything nnt call yani yer..
2 kotak ye =p..

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

ijan said...

Salam Yani...
Selamat berpuasa buat Yani dan Hubby.. sahur dan berbuka bertiga la tahun ni ye... :)

ninieZUERYANNIE said...

yani nak la.. tahun nih aku blh bwk kuih sampan balik sarawak.. hahaha.. dpt biler tuh?

Iryani Noor said...

K.Ijan:
Slamat berpuasa buat akak sekeluarga gak..
Moga kite semua mendapat keberkatan darinya..
Amin =p..

*******************************************************************

Ninie:
Nnt aku hantar p HQ..
Brapa ko nak??
Kalu aku kasi 25/8 nie ok??
Alang2 aku nak p HQ..
hehe..