Saturday, July 10, 2010

:: Happy 3rd Monthsary Sofia ::


Am writing this n3 at 2.17am
At this exact time she was born..
Happy 3rd Monthsary Sofia
Mummy & Daddy ♥ you so much

:: Our cheeky Sofia ::

8 comments:

Em's Family said...

cepatnyer dah 3 bulan, macam mane dia ngan baby sitter? ok?

azzizatul.huda said...

hoping into your blog, nice =)

visit me at http://tembakanpiksel.blogspot.com/ for an affordable outdoor family photo shoot session

thanks

ashra said...

da besar da anak buah auntie ni.bam bam cam mummy daddy ye.comelllsss.geget br tau.
tah bila nak jumper ek.slalu kalu jumpa,masing2 anak da pandai macam2.keke.

mamaelly said...

dah 3 bulan dah sofia..jap je kan..ermm cam Putry gak..jap dah sebulan dah

AiZ said...

comelnye.. ^__^ ^__^ ^__^




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

AiZ said...

comelnye.. ^__^ ^__^ ^__^




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

syahira ariff said...

alolllo
sihatnya sofia
geram betul tgk pipi dia
=]

Iryani Noor said...

Miera:
kan mmg tak terasa pon dah 3 bulan.. Takat nie alhamdulillah mak cik yg jaga die ok.. Pastu aku tengok anak2 die memang suke budak. So aku rasa she's in a good hand.. Mak cik tu pon tiap2 hari rajin update kat aku pasal Sofia.. takat nie aku mmg puas hati la.. hehehe =p

*******************************

Azziztul.huda:
tq for visiting ya.. Neway your blog pon nice.. all ur pic cantik2 =p..

********************************

Ashra:
tu la.. kejap je dah besar.. m gonna miss all those beautiful moment la babe.. ehh next gath biler??? nk wat kat mana?/ hehehe...

********************************

Elly:
putry pon dah masuk sebulan yer.. sonok kan tengok baby membesar dapan mata.. tiap2 hari ader je aksi2 pelik yang die buat.. hehehe

********************************

Aiz: tq =p

********************************

Syahira Ariff:
semua org pon geram ngan pipi apple die tu.. heheheh =p