Wednesday, July 7, 2010

:: Gerhana Bulan... Apakah?? ::

Ehh apakahh??


Nope...

Not this one...

Tapi yang nie
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

The twilight saga : Eclipse...

Wiiiiii can't wait..
Esok kuar, but most probably I'll watch this movie during Friday's lunch hour...
Ye la dah ada anak nie, kena la pandai curi2 masa kan..
Hehehehe...


*owhh cepat la Jumaat

6 comments:

ashra said...

ko lyn kan citer ni..
en ckp cam teringin nak tgk yang eclipse ni..tatau bes ke idak.tu aku citer tu,ko mmg layan dr dulu.

bes ek?brape bintang ko bagi?

Iryani Noor said...

Ashra:
muehehehe.. aku layan buku citer die.. pd aku buku die jauh lagi best dari movie... citer die ala2 romantic gitiew.. action xder la bnyk sgt... lite je story die... aku leh kasi 4/5...

tp aku dgr2 yg eclipse nie paling best compared to twilight & new moon.. hehehe.. tak sabar nyer nk tgk..

alyyani said...

adik alya cakap tak best banding dgn twilight sebelum ni. nanti yani bagi review lepas tgk eh. thanks!

Iena said...

kite macam x terpikir pon nk tgk citer ni... kite tgu Predators @ paper citer kartun. hehehehe

ashra said...

owhh..asalnya ko lyn buku ye..
patutla semanagt nak tgk.emm..rugi plak aku tak lyn dr awal..kalu tetibe tgk eclipse,paham tak?

ijan said...

Salam Yani...
Aduhai comelnye si Sofia tue... bulat bebenor pipinye.. meh mikael kiss awek comel ni meh! hehehe....

Best kan ada baby ni Yani.. bila no 2? kikiki :)