Monday, July 5, 2010

:: Award Tagging dari Ashra ::


Wiii received this 'tagging award' from Ashra. Thanks, babe =p

1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award.

:: ♥Ashra @ Cameron Highland ♥ ::

  • Mula2 kenal waktu 1st year di UTM. Nampak pendiam tapi bile dah kenal lama, riuh gak mulut die =p.. *pejam celik dah 10thn ekk kite jadi geng
  • Manja orang nyer =p.. *hadehh kalu dgr die borak manja ngan Enn@hubby die dulu, leh gugur jantung.. ahaksss
  • Walau pon kecil + muka manis, ada time garang jugak die nih.. Jangan main2 ngan member aku yg sorang nih..
  • Kuat merajuk... muahahaha.. *jgn marah ye Ash
  • Punya seorang hubby yang sangat supportive & anak yang sungguh chomel
:: One happy family =p ::

Kalu nak tambah lagi sikit pon boleh kan???

  • Seorang yang tak lupa kawan
  • A shoulder to cry on when you need a friend =p

    :: A loving mother to Aleesya ::


2. Jot down 10 interesting facts about yourself and your hobby. *alamak banyak nyer.. wat 5 je boleh ka?? =p

  • Anak sulung dari 5 beradik.
  • Sudah berkahwin & punya seorang anak *elehh tu smer org tau.. ahahaha
  • Kepala agak "weng weng" *sib baik la laki ku pon same gak.. ahaha.. ala2 sehati sejiwa gitiew..
  • Suka jalan2 cari makan.. *nie mmg hobby aku ngan laki aku since dari stadi lagi la
  • Suka cuba sesuatu yang baru
  • Suka p holiday.. *aku salahkan taik lalat yg ada kat kaki aku nih
  • Seorang yang degil *again aku salahkan taik lalat yg ada kat both telinga aku.. double degil tuu..
  • Suka tengok channel AFC tapi malas nak cuba resepi2 tu.. ngehehehe..
  • Sangat suka baca buku Vampire.. *owhh Edward Cullen ku..
  • Suka tengok wayang.. Memang hantu la.. *Eclips dah nak kuar 8 Julai nih.. yayyy

3. Pick your most 10 deserving receipients and describe them.

Kepada sesiapa yang sudi nak wat tagging nie. Buat sahabat ku Miera, I tagged you =p...

1 comment:

ashra said...

haha..aku setuju aku kuat merajuk.sensitif maaa..hati mudah terguris.keke.

dan aku setuju gak ko n farid suka jalan2 cari makan.korang gi byk tempat bes2,makan mcm2 jenis.
tapikan,nape tahi lalat kat kakikan,kuat jalan ek?bukan maksudnya masuk U.hehe.(mmg masuk U pun kan)