Friday, June 11, 2010

:: Putry Dalam Taman ::

Nie la hasil nyer biler mummy tak der keje nak buat. Lagi-lagi pulak biler aunty2 si putry ada kat rumah, teruk si Sofia nie dikerjakan.. Hehehe... Die pon macam pasrah je =p *tapi time nak amik gambar-gambar nie punyer la senyap + cepat sebab takut tok wan die nampak.. eheheh..

Attire:
Serkup tudung : Mak Ngah's
Brooch: Mak Ngah's
Baju : Sofia's wardrobe

Venue:
Atuk's lawn

Tools
Tok Wan's basket









Bile dah penat bergambar kat luar, sambung pulak kat dalam rumah =p...





13 comments:

Mrs. Eeza Herman said...

comellllll....
semakin gebu pipi dier...
ngan peha yg mcm dramstik tu....
baik je lak tu...
lps ni sure mama dier buli lg..

mamamarissa said...

aduhai...sgt menggeramkan ok...especially last pic tue...muahssss

ninieZUERYANNIE said...

adohhh mcm2.. sian pulak aku tgk sofia kat dlm bakul tuh, padehal aku pon penah wat kat Qisya gak.. betolla yani.. muke die pon redha je.. baek budak sofia nih, mengikut arahan..

ashra said...

aku mmg suka gambo kat sofea kat taman gtu.rhyme la kecomellaan sofea dgn bunga2 an..dgn hasil D60 ko tu.hehe.

btw,ko mmg pandai ek.en ajar aku berkali2,tak faham2 aku.
kalu aku nak guner,aku set mode auto je.klik..settle.keke.

Iryani Noor said...

Eeza:
yeahh peha mcm drumstick kfc.. nyummehh =p... disebab kan die leh dok diam2 tu la yg mummy die makin hebat membuli.. kekekek.... =p

Mama Marissa:
i loike dat photo also.. kekeke... sian die kena duduk dlm laundry basket..

Iryani Noor said...

Ninie:
saya yg menurut perintah.. kekekek... ko pon ader gak ekk.. up la gambar tuhh =p..

Ash:
ala sebenar nyer xkisah pon pakai kamera aper.. yg penting angle gambar tu... ko kena senget2 kn sikit, baru nampak lain dari yg lain.. you can do it.. chiok chiok bebehh..

btw aku pon pakai auto mode.. kekeke.. opsss pecah rahsia =p.. syhhhh..

Mama Qiestina said...

alalalalalal yomelnyeee.

welkam to the club gile amik gambo anak yani :D

pasni berjutajuta la gambo aliaa.

sLuMbeRsUdEy said...

mahu juga yg macam ni one day. aminnnnn. lengan peha xleh thn

Aini Nashrah said...

berketak2 tangan n kaki sofia..macam anak sy gak, Cuya..hehehhe..yani bagi fullbf ke?? nway cntik2 gambo sofia posing di taman.pandai mummy dia amik gambo..:)sofia pon comei dan bg kejasama yg baik ekk..hehhehe.

mamazana said...

gebunya si bdk jopun ni!!!

lengan dah mcm michellin dah mama nengok.. geget kang!!!

SwEeT^^SiMpLe said...

alololo comeynye sofia.. chubbynye!!! kejap je dah besar.. sofia sabar je kene dera ngan aunty2 dia hehehe

-anim

Iryani Noor said...

Mama Qiestina:
ya betul.. mmg gile amik gambar die skrg nih.. sampai xder gambar mummy die pon =p..

sLuMbeRsUdEy:
insya-Allah.. moga diperkenan kan =p..

Aini Nashrah:
heheh ur cuya pon sgt bam bam.. dh 8kg ekk die.. geramm betull tgk die..

btw saya dah campur FM.. bekalan EBM xcukup utk sofia.. xder rezeki nk fully BF die =(

Iryani Noor said...

Mamazana:
hehhe.. sofia mcm baby jepon yer =p..

Anim:
tgk la mummy ngan daddy die.. 2-2 pon chubby =p..

die pasrah je kena buli ngan mak cik2.. ngahahha... sian anak aku..