Friday, June 11, 2010

:: Pizza Hut Time ::

:: Pizza Hut Time::

Almost 2 days line internet area umah nie ala-ala mengong. Hari nie baru boleh accesses internet. Neway last Tuesday, tibe2 je Abi ajak makan pizza. Kire nie 1st time keluar makan bertiga. Fuhh sejak2 ada baby nih macam2 bender la nak kena hangkut sekali. Kalu dulu 10min je dah siap, skrg mau amik masa 30min, mana nak siapkan susu untuk Sofia, tukar baju + diapers and so on (mebe la aku yg mcm kura2 kot.. ahakss =p)...

Ape pon alhamdulillah Sofia ok je time kat pizza hut tu... Baringkan die dalam stroller tu, mata die terkelib2 pandang kitorang.. Sian die, tengok je mummy & daddy die mamam.. Nanti Sofia dah besar sikit boleh join makan skali yer... Tak sampai 15min, die tido, siap berdengkur lagi.. Betul la anak mummy nihh..

:: Kepenatan menunggu mummy n daddy die abes makan ::

Btw, next week aku akan kembali berkerja.. Hmpphhh, rasa cam tak ready je lagi. Tak puas main ngan Sofia.. Yeah mungkin nie la perasaan yang akan setiap ibu hadapi bile naik keje.. Aku rasa cam nak sambung cuti je tapi tak boleh, banyak keje dah menanti.. Aduyai, sabar je la..

:: I'll be missing u munchkin.. ::

6 comments:

ninieZUERYANNIE said...

uuuu.. good girlnye die.. blh la mummy & daddy die makan dgn senang ati..

mamamarissa said...

tak dpt makan pizza, saya tidoooo la...sofia comel...gerammmmmm ok :)

ashra said...

hehe.mmg pun. da setahun aku menyediakan brg baby nak kuar.dulu mmg lamer 30 min pun ada. siap buat list brg wajib,letak dlm beg.so,nx time kuar,da senang sket.pastu lamer2 da makin laju..da tau pe nk wat,pe nk capai.keke

wahh..pizza..
caner misi slim ni.hehe

k sofea..jumper ahad ye..

Iryani Noor said...

Ninie;
ehehehe.. die saje kasi chance kt mummy n daddy die mamam dgn aman =p...

Mama marissa:
tu la, Sofia xder gigi.. camner nk mamam skali =p...

Ash;
haiyohh misi berdiet tertunda buat seketika.. ahakss.. musim2 cuti sek nih bnyk wedding invitation lagi.. aduyaiii... mmg rosak la programed aku tu..

Mrs. Eeza Herman said...

terserlah pipi bam2 sofia..
siap tido berdengkur??? hehehe..
habit tu ikut mummy gk ker?? hehehe

Iryani Noor said...

Eeza;
kekekke... berdengkur tu die dpt from both mummy ngan daddy die..
syyhhhh =p..ahaksss