Wednesday, June 16, 2010

:: Model Tudung Ikin?? ::

Sekarang nie aku dah ada hobby baru...
Aku suker main dress-up2 kan Sofia..
Walaupon kengkadang adek2 aku cakap aku ni fashion disaster...
Heh ader aku kesahh =p
So here comes Sofia new look
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

:: Jom belajar mengaji kawan2 =p ::

*Mama cakap, "Sian ko Sofia, pipi sampai terkeluar dari tudung".. kekekek..
Tok Wan nie kelakar la..

Balik rumah semalam aku nampak kotak putih atas meja.. On top of that box was printed with Baby Kiko... Comfirm la barang untuk anak aku kan *wink wink*.. Buka je kotak tu, rupa nyer ada blue dress dalam tu.. chomell.. Mama cakap hadiah tu dari member die. Awuhh tq yer aunty.. Chomel jer ngan bunga kecil2 tu..


And tidak dilupakan juga dress Poney colour pink nie dari aunty Ashra. Dapat time birthday Farisya hari tu... Alhamdulillah murah rezeki Sofia.. Chomell2... Sofia suker.. Tq aunty Ash =p..




11 comments:

shi3la said...

ala-ala tomeinyer diyer pakai tudunggg...beskan ader anak pompuan bley dress up macam-macam..

salam kenal yer..rase macam pestime jerk sy singgah kat sini..

ashra said...

hehe..wahhh...bertambah comelll sofea dgn dress2 nye. tak sabo tggu sofea clip rambut,tudung pun da pakai..hehe

nurhareza said...

best bb gurl ni.. mcm2 leh dipesyenkan.. dpt lak mommy yg terlebih rajin.. mmg meletops anak dara yani ni..

alyyani said...

heheh betul la yani. pipi sampai terkeluar dari tudung. belum test lg kat adel ni. tak sempat lg. heheh.. nia tu tak suka langsung bertudung,

cantik dress sofis tuh. sofia suka ke mummy dia yg suka ;)

ninieZUERYANNIE said...

alahaiii.. kecik2 dh jadik model tudung ek.. comel sgt!

Fathiyah said...

ekin tak boleh cari mkn nih.hehehe

MamaFaMi said...

Kesian Sofia. Agaknya kan, mama Sofia ni, masa kecik-kecik dulu tak dapat main Barbie Doll Dress Up kot. Tu yang dia main mak andam dengan Sofia... redhakan ajelah Sofia... hihihi...

Iryani Noor said...

Shi3la:
hehe salam kenal kembali.. tq ye sbb sudi singgah sini..
alhamdulillah mmg seronok bile dpt main dress up ngan anak pompuan.. sbb brg bb gurl nie bnyk choice... heheh..

Ash:
miahaha.. sbb die xder rambut la aku pakai kn die tudung.. tunggu rambut die tumbuh panjang sikit mcm ayeesha.. mcm2 klip nnt aku pakai kn =p..

reza:
mummy die yg over kn =p.. keke.. reza nnt bby gurl gak kn?? pasni mesti sonok nk melaramkn anak =p..

Iryani Noor said...

Alyyani;
kan kan.. pipi tembun sgt.. kekek... dress tu Sofia ngan mummy both suke.. time pakai kn dress tu die diam jer.. kire ok la tu =p..

Ninie;
mummy tak der keje nk buat, jadik la mcm tu.. kekeke...

Fathi:
wahhh nnt mawi marah lak ngan sofia.. camner nih.. hehhe

Iryani Noor said...

mamafami:
sebab mummy dier terlebih main barbie doll la sampai ke besar nie die tak nk berenti.. hehehe

Iena said...

pipi sofea sgt tembum! geram nk gigit2... alahai, commelnya dress for baby gul... even blom ade baby, kite suka sgt tgk dress comel2 tu kalo window shoping...