Monday, June 7, 2010

:: Jom Manin Pondok2 ngan Sofia =p ::

Minggu lepas, sekali lagi hubby kena p JB, tinggalkan aku & Sofia *hwwuuaaaa boring nyer. Nak jalan-jalan sendiri macam malas la pulak. Otak nie ligat je cari idea apa nak buat kat rumah. Then aku cakap ngan adek aku, "Kite main pondok2 ngan Sofia nak??". Adik aku ON jer.. Hehehe.. So nie la hasil nyer..


:: Mula-mula kena la mandi dulu ::
*bagus Sofia nie.. Diam je tiap kali aku mandikan die. Suker main air ye.. Nanti dah besar sikit mummy belikan plastic pool kids yer

:: Pastu kite lap sampai kering ::
*suker tau menjeling macam tu.. mata macam nenek die..

:: Haaa baru la segar sikit ::
*Sofia dah start bercakap.. macam2 la yang die bebel sorang2.. Sofia cakap ape sayang.. mummy tak paham la =p..

more pic to come =p..

8 comments:

nurhareza said...

cumel nyerrr.. mcm best je ada bb gurl ni kan.. leh jd kwn main2 kan..

mamamarissa said...

geram jer tgk sofia nie...gigit kang :D

ninieZUERYANNIE said...

yani ade x gambo main pondok2 tuh?

alyyani said...

main pondok2 ke main mandi2 ni? hehehe... sofia makin tembam i bet her wight mesti 6kg ke atas. :D

ashra said...

hehe.bes kan da pandai bebel. kalu main dgn baby ni,kita lupa segala beban kat kepala ni.
sok ko da keje,sure tak sabo2 nak balik dr keje,nak peluk cium,nak main dgn sofea..

ni yang tak sabo jumper sofea ni...

Fathiyah said...

Bolat!=)

Iryani Noor said...

reza:
betul2... mcm main anak patung.. heheheh =p..

Mama Marissa:
hehehe... member pasrah je diperlakukan begitu =p...

Ninie:
aiseyy, pondok nyer xder.. hahaha =p..

Iryani Noor said...

Alyya:
nie lebih pada main mandi2 =p..
rasa nyer around 5kg kot... next week baru nk p 2month check up kt klinik.. nnt i'll update her current weight =p..

Ash:
betul la beb.. hilang semua penat ko bile tgk die senyum.. pastu mulut meriah nyer.. tah hapa2 la yg die bebell.. pastu sengih2.. pastu kentut kuat2.. hahahha, xmalu betul anak dara aku nihh =p..

Fathi:
hehhe.. gebuzzz mcm mummy ngan daddy dier =p..