Wednesday, June 23, 2010

:: Jalan2 di Jusco & Watermark ::

Entry nie sudah agak lapuk tapi nak cerita gak.. Last Saturday went out with my beloved family.. Jalan-jalan Kat Jusco Wangsa Maju, celebrate father's day @ Secret Recipes.. Abi tak der as die kerja *asal Sabtu Ahad je keje... Lama dah tak jalan ramai2 macam tu.. Hehehe.. So harus la kami ber'camwhore" di situ =p..

:: Sister-sisters ::

:: Nyenyak nyer die tido ::

:: Abah nak kacau Sofia la tu ::

:: Sha, Sofia's babysitter of the day ::

:: Pelbagai ekspresi ketika menunggu hidangan sampai ::

*notice tak sesuatu di setiap gambar ku =p?? Yeahh akhirnya aku telah berjaya meletakkan watermark di setiap gambar itu. Thanx to Alyyani yang sudi share kat mana dia purchase watermark tu.. Kalu korang nak, sila la jenguk sini... Memang cantik2 watermark die.. Aku siap request nak beetle lagi.. Pastu siap soh die besokan sikit beetle tu.. Gigih la tuan punyer kedai @ Kak Eya nie melayan customer macam aku.. Miahahah.. Sowie ye kak..


:: Chomel kan ::
*yess.. aku terus rembat 2 watermark... =p

15 comments:

ashra said...

lawalah yani..kena beli ek..bkn free ek.nti aku klik kat situ.

cun ar..lawa2 ko nye watermark tu.sofea caner? da sihat?..

bizzonline said...

Mekaseh Iryani..hehe

alyyani said...

eh apsl tak perasan watermark munge dgn ladybug ni eh. very nice. cantik! sama2 yani. sharing is caring :)

btw, korg adik beradik semua pompuan eh? yani sulung? semua cantik2 ikut mama dia :)

Em's Family said...

babe, macam mane baby ko hari tu, ko pegi doktor mane??? i hope sofea ok.. and watermark. cantik.!! berape tu?

mamamarissa said...

comelnya watermark...nak juga nak juga :P

Iryani Noor said...

Bizzonline:
heheh.. saya beli ye Kak Eya..

Ash:
ha'ah babe.. kena beli.. harga around rm5 --> rm7.. aku rasa elok kalu ko letak watermark nie kt gambar2 tudung online ko tu..

Sofia still mcm tu.. dh bawak p klinik tp batuk die cam lg teruk je... risau aku..

Iryani Noor said...

Alyya;
ehehe w/mark lady bird tu yani request kat die.. hehehe.. ala2 custome made la tp die amik harga cam biasa, RM7 gak.. ngegegeg i loike..

actually kitorgadik beradik 4pompuan satu lelaki.. yg boy tu yg last skali.. die malehh nak bergambo ngan akak2 die.. ahaha..

Miera:
still mcm tu la babe.. mula2 aku p hosp. damai tu, tp Dr xder.. nurse tu soh dtg pagi esok, dah tu sofia pon cam teruk sgt batuk nyer so farid soh terus p klinik sblah damai tu.. kalu ikut kan aku nk la p kt klinik wangsa maju yg ko ckp tu..

cantik kn w/mark tu.. aku beli rm7 sekeping.. eheheh.. nk wat sndri malas =p

Iryani Noor said...

Mama MArissa:
ehehe.. cpt2 beli kat kedai tu sebelum kehabisannn stock =p..

Nozie Yusof said...

aku pon nk beli gaks la watermark...

=D

aishah zaharin said...

yani, try this clinic for sofia. klinik dia cikai jek, but the doc is very good.

klinik dr ong @ ampang. masuk ikut lane yang ada coffee bean tuh, head straight. klinik tuh dekat dengan naili's. (bukan satu row, but next block)

akak penah bawak the twin pegi situ. kes batuk jugak la. dia kasik ubat and the phlegm tuh kuar ikut b*nT*t. give it a go. baby batuk n selsema memang meragam sikit.

Iena said...

x terserempak lak kiter yer...
jusco wangsa maju tu port kegemaran kite kak... hehhehee...

~n0rliza 0thman~ said...

wah.. tengok gambar memang terperasan watermark tu.. cun nyer..
nanti aku nak jenguk situ.. laa ni tak sempat jenguk sana sini la =D..

LynnLyana said...

adik ko yg tudung itam dgn yg dukung baby tuh sebijik aa mcm muke sofia...
best aa ko..jalan2 ade volunteer baby sitter..keke

Iryani Noor said...

Nozie;
beli beb.. jgn xbeli =p..

K.Aishah:
thanxx kak.. next time leh try pegi ctu..
aritu dh pergi klinik yg sbelah damai tu, alhamdlillah now she's getting better..

Iena;
la yeke wak.. akak mmg sker lepak ctu dari Jusco AU.. heheh.. xpernah terserempak plak kite ye..

Iryani Noor said...

Liza:
mmg cun2 w/mark die... ehehhe.. p la jenguk sebelum kehabisan stok =p..

Lyn;
ha'ah.. muke sofia mmg sebijik muka adek aku yg tudung itam tu time die kecik2 dulu.. eheheeh...
tu la senang aku nk berjln.. ade je nk volunteer nk dukung anak aku.. ahahah =p