Wednesday, June 2, 2010

:: From Bt Pahat With Love ::

One week without any update.. That's a pretty long hiatus.. Well sebenar nyer aku nie bersiaran dari Bt Pahat.. Since Rabu minggu lepas aku berkampung kat sini . Bawak Sofia jumpa atuk & nenek sebelah Abi. Ye la sebelum aku naik keje, leh lepak lama sikit kat sini kan. Lagipon Abi ada kerja kat JB.

Memandang Sofia agak behave since kitorg balik sini (dari pagi sampai ke malam asyik tido je... bangun pun just untuk menyusu.. good gurl =p), so malam semalam aku & Abi decided to leave Sofia with her atuk & nenek, so that kitorg leh beronggeng tengok Prince Of Persia =p.

:: Tengok la tu, bukan main nenyak die tido ::

So pas maghrib off we go to BP Mall, reach there around 8.30pm. Beli tiket dulu. Niat dihati nak duduk couple seats, tapi tinggal yang hujung2 so duduk kat seat biaser je la (chehh, konon nak feeling2 macam zaman berchenta dulu =p). Then sementara nak tunggu 9.30pm kitorg lepak2 @ Old Town, borak2. Lama dah tak jalan macam tu ngan Abi since Sofia ader nie. Sekali-sekala mummy and dady kuar berchenta, Sofia jangan jeles ekk =p..

So about this movie, I would rate it 4/5. Best, aku suker setting die. Lagi pon hero die, Prince Dastan (
Jake Gyllenhal) *owhhh hensem =p. Aku suker part Ostrich Racing... Kekeke kelakar siot.. Tetiber teringat kat minyak burung unta Sofia.

:: Prince Of Persia ::

:: Prince Dastan ::

:: Scene dari movie ::

Aight am off to bed now... Sok pagi nak packing2 barang.. Nak balik KL dah.. Dadaaaaaa...
zzzZZZZZzzzz......


7 comments:

mamamarissa said...

makin chubby si sofia nie..geram ok...muahssss

ninieZUERYANNIE said...

oooo sofia makin bam-bam.. comelnyer!

* yani, jelesnye.. aku since pregnant x g tgk2 movie pon.. Qisya nak dekat 2tahun dh nih.. hukhukk..

Nurshahfamily said...

laaaaa dh nak balik kl ke? baru rancang2 nak gi sana....

Iryani Noor said...

Mama marissa:
aiyoooo marissa pon aper kurang nyer... sgt chomell okehh... senyuman die tu sgt kiuttt....

Ninie:
ha'ahh mmg makin bam2....
ala ninie, aku nie dpt nengok wayang pon pasal ader org tolong jaga kn si sofia.. pasni dh balik kl xdpt la nk beronggeng ber2 lg... aaaargghhhhhh aku nk tgk lagenda bdk setan... hehehehe....

K.Nur:
alaaaaa yeke... kitorg dh nk balik ptg nie... tak der rezeki la nk jmper akak ngan ipan... sob sobb

alyyani said...

sofia behave dimana saja. best la kalau macam tu. senang mummy dgn daddy. wah sempat lagi gi tgk wayang. kitorg ni tah bila gaknye ek. huhu..

ashra said...

wahhh..bkn sofea yang jeles!
aku ni yang jeles beb!..sgt jeles okkkk.

hehe.aleesya ni takan nak nye duk ngan sesape tanpa aku di pandangan mata die. da 24/7 ngan aku jer..
mmg aku tggu tua je la,nak honeymoon berdua dgn en.

Iryani Noor said...

Alyyani:
Alhamdulillah... takat nie die jenis pandai bwk diri.. lately nie je die ok sikit... dlm pantang aritu die selalu gak meragam.. hopefully die berterusan behave mcm ni la.. hehehe

Ash:
alaaa sbb die lom kenal org lg la aku senang nk tinggal2 die.. kalu dh besar mcm aleesya mebe susah gak.... hehe.. tak per nnt ko dpt gak chance kuar ber2 ngan Enn... p la honeymoon puas2 =p..