Monday, June 21, 2010

:: Father's Day Celebration ::

Last night kitorang celebrate birthday Abi cum Father's Day @ Kak Eita Steamboat. Quit disappointed as sup ekor die tak se"kick' macam last time kitorg makan kat situ.. Cair giler kuah die.. Nyampahh betul.. Anyway, dapat la snap gambar sikit. Tak dapat nak makan rilex2 macam selalu sebab Sofia meragam sikit. Maybe panas kot.. *selalu bawak die makan kat tempat ber"air-cond", malam tadi lak tempat steamboat yg air-cond section penuh, so terpaksa mkn kat section yg open air.. hehe.. Sowieee ye sayang..


:: Hiasan dinding ::

:: Mummy makan, daddy jaga Sofia ::

:: Daday mamam, mummy lak jaga Sofia ::

:: Lala + kangkung + cendawan ::

:: Nasi lemak + ayam goreng berempah ::

:: Sofia yang dah nak start meragam ::

6 comments:

areyoy said...

aku nak tanyer sikit ni. gambo kedua tu sape plak yang snap?

Iryani Noor said...

Areyoy:
hehehe.. actually adek aku ikut mkn skali... nasi lmak tu die punyer la.. tp malang nyer gambo die tak der org nk tlg snap kn.. sian die.. ahakss =p..

alyyani said...

aiyak, muka sofia dah stress. kena la amik sistem giliran & makan cepat2 kan? alah bisa tegal biasa. sedap nye ber steam boat tp malangnye suami alya tak suka lak. ish..

ashra said...

a'ah yani.wpun aku tak pernah gi k.eita steamboat ni,tapi pernah gak kena.slalu kalu first time makan,mesti sedap.dua tiga kali selalu mengecewakan..tensen tul nak2 kalu duk ajak member ke sedara ke makan skali kan..

mummy makan,daddy jaga,daddy makan,mummy jaga.hehe..btul2..

FaRiHaH^THaLHa said...

yani...masa N3 yani pasal steamboat kak eita tu.. kami pun pi la try makan.. Hmmm... azib pun meragam.. last2.. makanan tak abis lagi kami pun balik.. panas kot kat situ... tak sesuai utk baby...

Iryani Noor said...

Alyya:
tu la.. mmg mkn seepat yg mungkin.. sian lak tgk die dh menggelisat dlm stroller tu.. panas agak nyer..

Ash:
kan.. nyampah tul la kalu kena mcm tu.. mule2 je ok.. pastu ampehh.. kuah cair giler.. kitorg rase la, mebe siang tu ramai yg order kuah sup ekor, so bile mlm, die tambah air dlm kuah tu.. tu yg cair semacam tu.. hisyhh pasni xmau mkn kt ctu lg..

FArihah:
heheh farihah pon dh try mkn kt ctu gak ekk.. ok tak?? hehehe..
ha'ah rasa nyer tempat mmg tak sesuai la nk bwk bb.. sbb mmg panas..