Monday, June 14, 2010

:: Farisya Alya Aqiqah & Birtdday Bash ::


Tengah hari lepas balik dari Taman Metropolitan, kitorang terus bersiap untuk ke majlis Aqiqah & Birtdday Bash Farisya. Pejam celik dah 1 tahun anak ko yer Na. We really have fun there. memang meriah.. Borak tak hengat punyer and the food was superb. Lain kali leh jemput kitorang lagi yer =p..

:: Pengantin kecil, Farisya Alya ::

:: With Mama & Abah =p ::

:: Potong kek time ::

:: Cuppies, kak long Iena yang buat.. sgt sedap hokehh ::

:: The food... nyummehh ::

:: Mummies =p ::

:: Alia Sofia yg gebuzzz ::

:: Papa Enn, Lil Aleesya & Mama Ash ::

:: Perebutan belon antara Aleesya, Farisya & Ayeesha =p ::

:: And the winner haruslah Ayeesha =p ::

:: Ash, ko tengah bebel aper ngan Aleesya?? ::

:: Bersama chenta hati kami =p ::

6 comments:

ninieZUERYANNIE said...

seronotnyer tgk.. yani, bukan main lagik sofia ek.. geram aku tgk.. berketak2 sungguh la.. zat ape ko bagi kat die nih? share laa ckit..

mamamarissa said...

Ya Allah yani, geramnya jue tgk si sofia nie...so chubby & lengan dia tue, kalah bam2 tau :)

Iryani Noor said...

Ninie:
ayoooo mmg berketak2.. lenguh kalu dukung.. heheh xder aper2 rahsia la ninie.. mebe susu formula yg aku kasi tu buat die bam bam mcm nih =p..

Mama Marissa;
iskk marissa pom bam bam gak... gebuzzz gitiew.. geram kan kalu tgk baby bolat2 nihh.. hehehe..

ashra said...

wahh..sukenya.
hehe.meriah skali...syioknyeeeee.tgk gambo2 ni.raya ni,CONFIRM meriah!!!!

nak suh ko email,susah je ko,dgn keje lg,sofea lg.so aku amik je dr ko nye fb,blog ek?ko letak banyak sket kat fb tu.hehe

Em's Family said...

waaaa jeless.. anak anak korang semua sebaya and semua boleh geng.. senang nak buat reunion

Iryani Noor said...

Ash:
hehe.. aku pon suke gak.. mcm happening giler je kan.. cuma tak cukup korum jer.. osya ngan eliz ader.. kalu ham ader, lagi gamat umah iena =p..

nnt aku free2 sket aku email kt ko ekk.. mana tau ko nk cuci gambar2 tu =p..

miera;
hehehe.. sama baya & sama gender.. best kalu main masak2 +pondok2 nih =p..