Friday, June 11, 2010

:: Cebik.. cebik ::


Time pregnant dulu aku ada a few habits yang aku suker buat. One of them is mencebik. I guess bender tu menurun kat Sofia.. Ehehe.. I only manage to capture her face dari tepi, kalu dari depan memang nampak sgt die mencebik macam aku..

Ehehe, rite now aku tengah tunggu samada die akan ikut habits aku yg lain . For example, aku suka gigit daging pipi aku sampai herot2 muka, ayah aku pon suke buat macam tu so I guess I've got that from him la kan.. Btw time pregnant dulu Farid selalu tepuk mulut aku kalu die nampak aku buat bender tu.. ehehe.. die takut menurun kat Sofia =p.. Kite tunggu dan lihat saja ye Bie =p.

10 comments:

ashra said...

hehe..cute pe cebik2. =)

Iryani Noor said...

Ash;
heheh chomell ekk.. takut nnt org ckp mengader plak =p..

N.A.I said...

haha..memang same.

mama_fatin said...

ala chomelnya...baru 2 months da pandai cebik2...
ni lom ko naik keje..mau dua2 cebik di pagi hari...hhehehe

Nozie Yusof said...

same la ngan fahry..sampai skang suke uat muke cebik2 nie. aaku rase xsampai sebulan dia dh uat muka..

aku kah puncenye? huhu..

Mrs. Eeza Herman said...

samala....
tetap maintain comel...

ninieZUERYANNIE said...

hahahahaha.. comel.. comel..

Em's Family said...

same!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iryani Noor said...

N.A.I:
hehehe.. gene yg samer =p..

Hawa:
sib baik la pagi2 bukan aku yg hantar die p umah babysitter tu.. kalu tgk die cebik2 mcm tu tak sampai hati nk tinggal kan die kt ctu.. heheh

Nozie:
nie mesti kes mcm aku.. terkenan time ngandung dulu.. hehehe =p...

Iryani Noor said...

Eeza;
cebik pon chomel yer.. ahaksss.. i loike =p

Ninie;
hehhe.. tq tq..

Miera:
ahaha.. at last ada gak bender yg die sama ngan aku =p..