Sunday, May 9, 2010

:: BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE ::

Agak lamer jugak aku tak join mana2 contest kan. So sekadar untuk memeriahkan suasana & as Ash tagged aku untuk join skali, so why not try kan =p..


Contest ini telah dilancarkan sempena meraikan ulangtahun anak teruna N.A.I yang pertama =p..
So here goes...

:: Baby Sofia with her favorite soother ::

:: Pegang bottle tu betul-betul sayang ::
*Sofia baru 1mnth old btw.. So dlm proses nak ajar die pegang bottle tu sendiri =p

Contestant ~ Alia Sofia bt Muhammad Farid
D.O.B ~ 10th April 2010
Email add ~ nur.iryani@gmail.com

Next step, aku kena tag pada member2 lain, so nama yg dibawah nie sila la join skali ye..
So buat kawan-kawan yang lain pon marilah ramai2 join contest nie.
Tarikh tutup 5.5.10 sampai 6.6.10.
So cepat2 sebelum terlambat =p

8 comments:

N.A.I said...

Sangat cumell,kecik2 lg dh nyonyot ek..gud luck baby Sofia.

alyyani said...

yani, dah terlmbat nmpk nye. takpelah, nak bagi sofia menang la. tak nak lah compete. eceh. btw, both nia & adel takde pacifier. hehe..

alala, pandai nye pagang botol sendiri tu. comel sgt!

ashra said...

haha..cute lil'sofea.

Iryani Noor said...

Nai:
agak2 ader potensi leh menang tak?? eheheheh

Alyyani:
ala join lew.. sempat lagi nak snapp pic nia ngan adel =p...
heheh saje jer ajar Sofia pegang sndri.. sok sok senang
*sebenar nyer mak die pemalas nk pegang botol tu.. ehhe

Ash:
tq aunty Ash =p

nurhareza said...

CEPATNYER LE BABY SOFIA NI MELARAM BRG KEMAS YE.. LIP LAP LAGI TU.. ;)

Iryani Noor said...

REza:
hehehe.. rezeki, atok ngan nenek die nk kasi =p

Anonymous said...

yani...qhalish isap tangan la...bole masuk contest nie jugak ke???!!!

shuhada nordin said...

hehehe..cutenye baby with pacifier..anak i pun suka jugak...lali utk tido..hehehe..

eh..sori..hi all...newbie here..salam perkenalan..

i pun ada buat contest..gaya baby tidoq..sure cute2...jom join nak..

http://admie-world.blogspot.com/2011/04/little-dreamland-stylista-contest.html