Friday, May 21, 2010

:: 5 Years & Still Counting =p ::

Lima tahun yang lepas (21 May 2005), my best buddy (Miera) telah menamatkan zaman solo nyer and i wasn't there to celebrate it with her... Sob sob.. Rasa ralat & bersalah sebenar nyer... Anyway babe, just wanna wish you..

Happy 5th Anniversary babe

barakallahulakuma, wa baraka'alaikuma

(may Allah bless both of you..)


:: Miera & Hubby ::

Btw next week Miera akan fly ke LA to catch America Idol Finale. Die menang tiket untuk ke sana hokeh.. Wahh bestt betul.. You can read about her winning those ticket here. *Babe nanti tolong amik autograph Crystal untuk aku yer =p.

:: Saat kemenangan =p ::

P/S: baru aku perasan, baju kawen ko ngan baju time contest tu samer colour la... RED.. I guess tu mmg lucky colour utk ko =p

3 comments:

ashra said...

haha..tul tu miera..red is ur lucky color!

besnye miera kan.rezki tul menang adiah gi sana. jeles ni jeles. hehehe. kita duk tgk tv je.

Em's Family said...

thank you yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........!!!! tapi dalam tu tak leh amik gambar crystal, tak leh amik gambar pun, telefon, kamera semua kene surrender,..

Iryani Noor said...

Ash:
nanti kite beli popcorn. pastu duduk diam2 depan tv ekk.. ngeheheheh....

Miera:
ur welcome bebehh.... owh la msk situ mmg xleh bwk camera ekk.. rugi la kalu mcm tu... tak pe la babe.. yg penting have fun k..