Thursday, February 4, 2010

:: New Header ::


Rasa boring plak tgk header blog yg lama nihh... Nak tukar yang baru, tp tak tau nak pilih yg mana... So pilih punyer pilih tinggal la option2 yg kt bawah nih.. Agak2 nk pilih yg mana satu ekk??? So what say you??

:: sker yg nie sbb colour ijau tuh sgt vibrant ::

:: gambar yg ala2 romantic gitiew ::

:: konon2 nk tunjuk Abi kuat.. ahahah =p ::

:: Abi macam laksamana zaman dulu2 kn.. hehhe =p ::

:: putih bersih itu suci =p ::

:: nampak cheeky sgt, which is very US ::

9 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

owh... aku vote no.4..sweet ajer =D

alyyani said...

semua pun cantik, rambang mata nak pilih. tp sebab i like green, yg ijau tu pilihan hati. ehehe..

Em's Family said...

aku suke yang ade sekarani ni color katak :p

tunbegia said...

blog bukanlah hakmilik kekal,

salamm,

ninieZUERYANNIE said...

yani, aku suke yg last tuh.. tp yg skang nih pon ok dah..

Nur Nazatul Ashra said...

aku suka yg putih..
tp,ijau pun bes..
hehe

ijan said...

kak ijan vote yang ijau sekarang tu dan yang putih bersih itu suci.. eh eh tervote dua pulakkk! :D

Fathiyah said...

saya vote no6

Iryani Noor said...

Dear all,
nampak gaya ramai pilih kaler ijau tu, so aii stick to that header je la.. hehhee..
Tq all =p