Wednesday, February 3, 2010

:: Hari Yang Sungguh Berselera ::

Pagi-pagi bukak je blog aku dh kecur air liur...
Sebab nyer...

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

*dari dapur K.Ijan

Ngegeegegeggeg...
Nampak sangat-sangat mouth watering kn..
Blog K.Ijan nih mmg la best..
Sbb nyer
  1. Banyak recipe makanan yg best2..
  2. Gambar2 die mmg menarik
Bile tgk gambar tu, terus aku teringin giler nk mkn lasagna..
So aku pon msg Abi, ajak die p KLCC tgh hari tu...
Tak kire.. nak jugakkk... =p

Around 12.30 Abi dh smpi opis, terus p KLCC..
Kitorg makan kt food court atas..
Abi amik nasi (biaser la perutss melayu)
Aku plak, mmg terus tuju Cafe Milano..
Kat ctu die serves lasagna, shepered pies, various meatball pasta, ice cream & waffles
Huhhhhh masyukk =p

:: Beef Lasagna ::

Pastu ader la org tu mengidam nak mkn Carl's Jr...
Siap buat muka puss in a boots lg...
Sian la plak.. ahahaha..
So balik je dr keje, Abi amik kt opis..
Kitorg terus p MidValley plak =p..
Shopping2 sket sblom makan...

:: Hahh ko amik.. sikit nyer besar portion die ::

So malam tu aku tido mcm ular sawa kekenyangan..
Puas hati..
Ahakss =p..

7 comments:

Nur Nazatul Ashra said...

wah..
selera btul mummy ni.
hehe...

anim abd hamid said...

ehehhee aku suker.. mmg selera ibu mengandung sgt luar biasa..

p/s: terkecur skali nih :P

NurShahFamily said...

ye la selera tul mummy kite nie... makan la yani asal mu sihat hehehe

ninieZUERYANNIE said...

nyum nyum....

Ijan said...

Hai yani.. promo nampak... patut ler ai terbatuk batuk. ahaks... nanti kak ijan upah sheperd pie sebesen okeh. hahaha... jenuh ler husband yani kalau hari2 mengidam. kihkihkih

Iryani Noor said...

Ash: sekali sekaler beb.. dh lamer aku nk p mkn lasagna kt KLCC tu, tp asyik xder time jer.. heheheh

Anim : pelagi, ujung minggu nie p la mkn kt sana.. food court atas tau.. ahaha siap promote lg..

K.Nur: owhh 2minggu nie dh bnyk yani cut down mknan yg bnyk carb n manis2, so harinih xbley thn lagi.. hehehhe =p..

Iryani Noor said...

Ninie : nyumm nyumm nyummm =p.. sedap weyh.. ehh kt pasar tani JKR aku dgr ada jual italian food.. betul ekk?? sedap x??

K.Ijan: heheh dh tu akak nyer gambar buat yani kecur aaq liur jer.. mana leh tahan.... xdpt akak nyer, cari kt kedai pon okehh... hehehehhe...
btw yani ngidam lasagna tu jer, yg burger tu En. Husband yg mengidam.. hehehehhe