Monday, December 28, 2009

:: Year End Holiday =p ::

Wahhh awal betul ku bersiaran pagi nie. Kul 6.30 am akak dah ada kat ofis =p. Nie gara2 Abi gerak balik JB kul 5.15 am tadi, so pas bgn salam2, mwuahh mwuuahhh sket ngan Abi trus tak boleh tidur balik. Chettt

So how was your holiday peeps??? Me?? Am having a meaningful weekend... Spending time with hubby la of course. Ahahah nak tau kitorg p mana?? Jeng jeng jeng. Tak jauh pon, kat Cameron Highland je *Grin =p. But still best. It wasn't plan holiday pon. Ari Khamis malam lepas, tetiber je Abi soh cari hotel either kat Fraser Hill or Cameron Highland. Janji sejuk. Tensen kerja kata nyer. Mana tak nyer, keje stretch dari Isnin - Ahad, 3 minggu berturut2. Sampai aku pon terabai. So malam itieww jenuh la aku call smer hotel kat sana. Alhamdulillah rezeki nk bercuti tu ader, dpt gak hotel walaupon banyak yang dah full. Almaklumlah cuti sekolah kan =p.

:: Exit kat Simpang Pulai. Abi xnak masuk ikut Tapah sbb jalan die scary =p ::

So kitorg bertolak dari KL around 8.00 am. Reach 1st stop kat Avant Chocolate Factory (time nie lom sampai area Brinchang lg). Kat sini banyak product dari strawberry especially choc. Yummy... Seperti biaser, harus la isi perut time sampai sini kn.. Eheheheh.

:: Avant Chocolate Factory::

:: Strawberry Struddle... mine =p ::

:: Choc Cheese Cake.. Abi's ::

:: Dalam kawasan Avant Chocolate Factory ::

Then kitorg teruskan perjalanan naik ke brinchang. Woaahhh jem gile. Ader la sangkut dalam 1jam, dengan hujan renyai2 nyer. Tensen jer. Sampai je Brinchang trus check-in, p mamam & jln2 area town tu. Waktu petang harus la jalan2 kat pasar kn. Beli buah oren, strawberry, jagung bakar, cendawan goreng, sweet potato, pendek kate smer makanan la =p.

:: Shopping at Pasar Malam, Brinchang ::

Pas habis memborong at pasar, kitorg cari kedai makan plak. Sejuk2 sedap makan sup2 kan. So kitorg pon p la mamam kat kedai stemboat. Nyumm nyummm. Kembong perutsss sbb mkn bnyk sgt =p.

:: Steamboat =p ::

Aightt nnt la haku sambung lagi. Banyak keje plak. Dadaaaa


No comments: